Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Отпор срещу жлезата
Хормоните на надбъбречната жлеза може би ни правят дебели?
Д-р Ан Луис Гитълман е един от най-уважаваните експерти в областта на храненето в САЩ. В нейно скорошно интервю за „Total Health", въпроса за голям фактор, допринасящ за затлъстяването:

„Под влиянието на стреса надбъбречните жлези отделят високи нива кортизол , които стимулират апетита ви с цел набавяне на още енергия. Всичко това е било чудесно във времето, когато хората са си набавяли храна чрез лов и събиране на растителни запаси, когато хормоните на стреса са били вид задвижващ механизъм за спешни случаи. Но в днешно време сме под постоянна заплаха от стресови ситуации, а този кортизол „полудява" в кръвния ни  поток, причинявайки задействането на ензими, които водят до складиране на мазнини, особено в областта на корема , където мастните клетки имат четири пъти повече кортизолови рецептори, отколкото където и да било другаде".

Това значи, че като допълнение към фет бърнера и кардио тренировките си най-вероятно бихте искали да имате суплемент, който контролира кортизола, за да подобрите борбата с мазнините.    Фосфатидилсеринът или PS е соев липид, за който се знае в резултат на редица изследвания, че понижава кортизола до 30% - добри новини за по-големия мускулен растеж и по-доброто изгаряне на мазнините.


 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17816185951233 Seconds