Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Още една причина за болки в гърба

Експертите от Британската остеопатична асоциация предупреждават, че неправилно избраният сутиен може да предизвика болки в гърба, главоболие, отоци в областта на шията.
При 60% от дамите е установен подобен дискомфорт, когато изберат неправилно своето бельо. Тесните колани или неподходящите чашки предизвикват повишаване на чувствителността към температурното въздействие. Неподходящите по обем чашки (по-големи са от нужното) на сутиена са причина тежестта на бюста да бъде пренесена основно върху раменете.
Особено важен е този дамски атрибут по време на спортни занимания, тъй като може да окаже негативно влияние върху кръвообращението.

  

Медиците посочват, че и някои други предмети от нашия гардероб могат да станат причина за физическа болка, макар и първоначално да не усещаме това. За неудобните обувки няма защо да се коментира, но не винаги проумяваме, че неподходящо избрана шапка или колан могат да ни причинят главоболие и болки в областта на шията и гърба. Джапанките също са в списъка – притискането на кръвоносните съдове може да доведе до раздразнителност и болки в краката.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.21378087997437 Seconds