Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи

Блуза Explode
Блуза Explode
26.00 BGL
Купи

Сълзи от охлюв
Сълзи от охлюв
5.90 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Потник Explode
Потник Explode
10.00 BGL
6.00 BGL
Спестявате: 4.00 BGL
Купи
Боралин- 4
Боралин- 4
28.80 BGL
Купи
3 вида Л-карнитин
3 вида Л-карнитин
55.00 BGL
43.00 BGL
Спестявате: 12.00 BGL
Купи
Пилатес за бременни
Метода Пилатес помага на жените много по-лесно да износят  бременността и да  родят. Този метод снижава риска от травми, както по време на бременността и раждането, така и при послеродовия период. Освен това, метода Пилатес оказва положително влияние върху развитието на детето, и помага за по бързо да се възстановяване след раждането.
След занимания с Пилатес жените получават не само по-добър мускулен тонус, но и значително снижават риска от разкъсване на тъканите по време на раждането. Пилатес подобрява сътоянието на мускулната тъкан, допринася за по-добра подръжка на корема и гръбначният стълб. Ако гръбнакът ви е изправен, то гърдите се повдигат и разширяват, което обезпечава не само по хубава осанка, но и повече място за развитие на плода.  След заниманията с Пилатес ще се усещате по-комфортно и няма да ви боли кръста. Освен това метода Пилатес ще ви помогне по-бързо да придобиете плосък корем след раждането, даже ако по време на бременността корема ви да имал сериозни размери.
Метод Пилатес не цели увеличаване на мускулната маса.
По скоро ще придобиете повече сила, което ще ви бъде от полза при обслужването на вашата бъдеща рожба. Посредством заниманията ви ще подобрите своята кондиция, координация и чувство за равновесие. Всеки ден вие ще се чувствате все по жизнени.
Освен всичко това метода Пилатес  ще ви обучи на правилно дишане, което ще подобри работата на мозъка и циркулацията на кръв. Методите на дишане ще ви помогнат и при самото израждане. Метода Пилатес е уникален с това, че прави вашите мускули силни, а едновременно с това ви помага да се отпуснете.
Една от основните ви цели по време на бременността е да пазите равновесие. Чувството за равновесие у хората е интуитивно, практически то е подсъзнателно, но с напредване на бременността то отслабва.  В организма на бременната жена има  по-високи нива на естроген и по-ниски нива на тестостерон от обичайното. А именно тестостерона отговаря за равновесието, пространствената ориентация и координацията на движенията. Занятията по метода Пилатес повишават  тестостерона и премахват повечето от проблемите свързани с равновесието.
Методиката Пилатес предлага най- безопасните упражнения, които може да изпълнявате във вашето положение. Но при всяко положение вие трябва да се ръководите от здравия разум. Най-главното е да се вслушате в гласа на вашето тяло. Ако упражненията ви уморяват то трябва да преустановите заниманията.
По метода Пилатес е най-добре да се занимавате под наблюдението на опитен инструктор. За бъдещи майки е разработен специален комплекс като се отчитат физиологичните особености по времена бременността.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.19461607933044 Seconds