Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Повиши нивото на тестостерон

Тренирането повишава нивото на тестостерон и прави рецепторите в мускулите по-плътни. С времето предизвикания от трениране взрив от тестостерон може да намалее. Тогава идва ред на суплементите, повишаващи тестостерона.

Приемането на 1000 мг трибулус терестрис и 100-300 мг еурикома лонгифолиа преди тренировка и преди лягане ще повишат нивото на лутеинизиращия хормон, който от своя страна увеличава производството на тестостерон. Въпреки че храната е от голяма важност, имаш нужда от правилен хормонален профил, за да натрупаш сериозна маса.

 Нашата препоръка  за суплемет съдържащ качествен

трибулус терестрис

 
Tribulus terrestris
 

3Bul.Us

60 капсули със съдържание:
Tribulus terrestris extract – 1000 мг.
 

Цена: 25.00 BGL

КУПИ СЕГА

ПРЕДИМСТВА:

1. Всяка Ultra Size капсула съдържа 1000 мг Tribulus terrestris - повечето е конкуретните препарати се предлагат в капсули или таблетки от 250-300 мг.

2. Дневната доза на 3Bul.us е максимум 3 Ultra Size капсули = 10 -15 капсули от повечето от предлаганите конкуретни продукти.

3. Закупувате субстанция от 60. гр на цена само от 25.00 лв. За сравнение един от често търсените Бг фармацевтични препарати ви предлага 15 гр. субстанция на цена от 34.80 лв.

4. Използва се специална технология която ви гарантира, че в капсулите няма допълнително вложени оцветители, препарати за течливост и други вещества допълнително натоварващи бъбреците

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.31136703491211 Seconds