Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

По-бързо отслабване

Когато става дума за отслабване, човек започва да се вслушва в много съвети. Един се омотал в найлон, друг лежал във вана с морска сол 3 часа, четвърти ял само сини сливи една седмица и т. н. И се получава така, че вместо да се свалят излишни килограми, слабеещият се изнервя, хвърля се от методика в методика, от диета в диета, най-често натрупва по-голямо тегло, а да не споменаваме и немалкото случаи на заболявания.

Ако ще се вслушваме в съвети, нека поне да знаем в чии.

И естествено да сме наясно какво ние самите целим, защото на всеки билдер е известно, че сваляне на килограми и изчистване на мазнини са все пак различни неща. Никой не иска да губи мускулна маса, за да тежи 3 или 4 килограма по-малко.

В тази статия ще ви представим мнението на трима специалисти, които разкриват как можете да ускорите процеса за намаляване на теглото.

Джей Кътлър: тренировки

Преди турнир аз съкращавам отдиха между сериите до45 секунди при упражненията за големите мускулни групи и до 30 секунди при упражненията за малките групи. Това дава незабавно резултати, масата на тялото ми веднага започва да се понижава и то за сметка на мазнини. Работните тежести оставям същите и продължавам да тренирам в своя обичаен диапазон на повторения: 10-12 в серия

Крис Айсето: хранене

За да се отървете от излишните килограми, на вас ви е нужно да съкратите приема на въглехидрати и да консумирате повече белтъчини. При това общо калориите трябва да се запазят същите. Целият трик е да промените традиционната схема на хранене, а тя обикновено е много въглехидрати и малко белтъчини, преди да започнете да отслабвате.

При мен идват хора, които отказват да смятат калории и аз им давам следния съвет: „Приемайте въглехидрати само два пъти на ден и то в размер по-малък от размера на дланта ви. В останалото време утолявайте зверския си апетит с белтъчини: пилешки гърди, риба, яйца. Това работи отлично!”

И сигурно е по-добре от един бонбон!

Джим Стопани: добавки

Започвайте деня чашка кафе без захар и без сметана.Правете това преди сутрешната аеробна тренировка.

За в бъдеще предлагам следната комбинация:

Кофеин:100-300 мг до закуската и час преди началото на силовата или аеробната тренировка.

Екстракт от зелен чай: 500-1000 мг три пъти на ден, половин час преди хранене.

Л-карнитин:1-3 г на закуска и вечеря, а също заедно с предтренировъчния прием на храна и след тренировка.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13924694061279 Seconds