Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Републиканско културизъм Карлово 2008 - Новини
На 12.04.2008 в град Карлово се проведе Републиканско първенство за юноши, младежи културизъм и класически културизъм, девойки фитнес, бодифитнес. Събитието протече сравнително добре като трябва да се отбележи, че отново имаше гафове с музиката под чийто съпровод състезателите трябваше да изпълняват съчетанията си. Но тъй като това взе да се случва на всяко състезание, публиката явно свикна и го приема с лека насмешка. Най-многобройна бе категорията юноши до 70 килограма. 15 участника изглеждаха сравнително добре но нашият съфорумец Виктор Терзийски се открояваше значително.
 Калсиране

 Виктор Терзийски заедно с победителя. Сами решете дали е справедливо.


Виктор който се състезава за Explode, показа не само добра физика, но много добра хореография. Начинът му на представяне на задължителните пози показваше потенциала му и професионалното отношение към спорта, което на много от състезателите липсваше. Оправдава ги единствено възрастта. За съжаление, в журито присъстваха и някои некомпетентни личности, за които съдийството на това състезание бе само повод да изкарат някой лев, които не можеха да отсеят нюансите които поставят Виктор на няколко стъпала над останалите участници. Повод за това мое изказване е мнението на тези съдии които аз познавам добре и смятам за абсолютни професионалисти (доказвали са го и на състезателниия подиум) които категорично присъдиха на Виктор първо място. Подобно бе и мнението на много от  състезателите който присъстваха в залата. За съжаление дилетантите в журито бяха повече от професионалистите и на Виктор бе присъдено 2 място.

Прецедент за републиканското за юноши и младежи бе и появата на категорията девойки. Друг прецедент бе победата на Насър Ал-Ахмед – Леон, Казанлък в абсолютна категория. Победата бе абсолютно заслужена, окачествявам я като прецедент защо за първи път юноша печели абсолютната категория. Насър се състезаваше в категория юноши над 70 килограма. Нашият екип му пожелава да развива потенциала си и да продължи успешните си изяви и при младежите и мъжете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Ще публикуваме и останалите снимки по-късно
Снмики: Марко Атаннасов www.fotograf.bg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.25555515289307 Seconds