Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Sinephrine
Sinephrine
34.00 BGL
Купи

Y3K Food
Y3K Food
39.00 BGL
Купи

3Bul.Us
3Bul.Us
30.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Whey Protein 5 кг
Explode Whey Protein 5 кг
240.00 BGL
Купи
L-carnitine Gel
L-carnitine Gel
12.00 BGL
Купи
Explode L-Glutamine 500гр
Explode L-Glutamine 500гр
84.00 BGL
Купи
Секси корем
Колко от нас биха се изфукали така ? Колкото и да казваме, че закръгленото коремче било секси, май никой не би се отказал, ако можеше ей така - без усилия, да го направи стегнато и гладко. Обаче, ако искаш да носиш смъкнати панталони и голото ти пъпче да събира погледи през лятото няма да минеш съвсем без зор.
Специален хранителен режим
Не само излишните килограми „правят" корем . Задържането на течности, насъбирането на газове и стегнатият стомах могат да бъдат виновни дори този на слаба иначе жена да изглежда подут.
Решението на горе споменатите проблеми има само едно име: влакнини (или фибрини ). Храната, богата на влакнини, улеснява работата на чревния тракт и намалява чувството за глад. А ограничаването на храната все пак е абсолютно необходимо за гладкото и стегнато коремче. Особено богати на влакнини са всички зеленчуци (най-вече моркови, броколи ), плодовете (круша, сливи), бобените (лещата) и диетичните зърнени.
Ако проблемът ти е в насъбиране на газове, дъвчи и се храни бавно, в спокойна обстановка. Избягвай храните, които образуват газове (зрял боб, карфиол), газираните напитки и дъвката.Възможностите на козметиката
Като допълнение към специалното хранене можеш да прибегнеш до стягащи кожата кремове/гелове - продукти, които, освен че хидратират и подобряват състоянието на кожата, тонизират мускулната тъкан и намаляват сантиметри. Има и кремове, които са специално за корема. Струва си да бъдеш постоянна - да ги нанасяш минимум един път на ден. Много е важно кожата да бъде съвършено чиста, за да поеме максимално активните съставки на тези кремове. Път към целта е и ежеседмичния пилинг на тялото.
Упражнения
Не го казваме за първи път, а и всеки го знае: мускул, който не се упражнява, е мускул, който атрофира и губи стегнатост. Ако не си падаш по ходене на фитнес, струва си поне няколко минути на ден да правиш поне упражнения за корема. Не смръщвайте нослета, не е кой знае колко трудно - постоянството е важно! Само е нужно да легнеш по гръб, с ръце зад тила и да вдигаш и сваляш краката си, без да докосваш пода. Прави го десет пъти всеки ден и ще забележиш резултатите много скоро. През деня се опитай да стягаш корема (независимо дали си права или седнала) . Това е едно простичко упражнение, което обаче помага да го поддържаш стегнат.
Що се отнася до спортовете, които са най-подходящи за сваляне на коремчето, най-ефикасни са плуването, гимнастиката и тичането.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.19610714912415 Seconds