Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-P
Rhodosorb-P
5.60 BGL
Купи

Explode Whey Protein 5 кг
Explode Whey Protein 5 кг
240.00 BGL
Купи

Reload
Reload
45.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Reload
Reload
45.00 BGL
Купи
Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи
3Bul.Us
3Bul.Us
30.00 BGL
Купи
Софтуер за фитнес и културизъм
Материалът е взаимстван от: www.computers.bg

На пръв поглед няма нищо общо между вдигането на тежести и ИT технологиите, но в тази статия ще се опитам да докажа обратното. Знаем какъв е общоприетият образ на програмиста – задължително слаб и очилат, но традициите не са това, което бяха. За пример ще дам нашия офис, в който в един момент се бяхме събрали поне трима, активно спортуващи с тежести, както и Константин Паскалев от българската ИT компания Team VISION, който завоюва престижни места в национални и европейски турнири по натурален бодибилдинг (това е културистичен подклас, при който състезателите не използват каквато и да било допълнителна химия). Много е погрешно и мнението, че активно спортуващите с тежести задължително са поне 100 килограмови и с много нисък интелект. Не е нужно да гоните високо тегло и постижения, за да се чувствате добре – бодибилдинг означава изграждане на тялото, като основната цел е здраве и хармония (както външна, така и вътрешна). И особено при стоящите дълго време пред компютъра е силно препоръчително да отделят известно време за раздвижване и физическо натоварване.
Но как могат компютрите да помогнат при физическите тренировки? От моя дългогодишен опит съдя, че мотивацията е много важен елемент и един от методите е да си записвате и следите всички данни, свързани с вашето развитие. Затова ще спра вниманието ви на две решения, които могат да ви помогнат в това отношение, а и да ви дадат нещо повече.

Athlete

Това е по-нестабилното от двете приложения и затова дори се колебаех дали да го включа. Все пак, според моите наблюдения, забиванията се появяват предимно под XP и ако разполагате с 98, може спокойно да го използвате (под XP не помага дори и включването на съвместимостта). Тези проблеми са частични – проявяват се само при отваряне на някои подменюта, например About, така че бихте могли да използвате Athlete дори и под XP, но винаги с едно наум.
Интерфейсът е леко “ретро”, което допълнително подсказва, че програмата е разработвана за 98. Но не бива да бързате и да подценявате приложението, тъй като то е много мощно и ще ви предложи наистина сериозна функционалност.
Софтуер за фитнес и културизъм - Продължениие...
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13826584815979 Seconds