Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи

Боралин- 4
Боралин- 4
28.80 BGL
Купи

Reload
Reload
45.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Reload
Reload
45.00 BGL
Купи
Мъжки потник Explode
Мъжки потник Explode
15.00 BGL
Купи
L-carnitine capsules
L-carnitine capsules
28.00 BGL
Купи
Стоенето прав е вид тренировка за тялото
Много хора се оплакват, че са принудени да работят прави, без да имат повече движение. Голяма част гледат на такава ситуация като на евентуално обездвижване, но дали е така.
Според един от водещите спортни специалисти д-р  Mike Loosemore стоенето прав е един вид тренировка за човешкото тяло и е много неправилно да се смята, че то не допринася ползи за човешкото тяло от гледна точка на подобряване на здравето. Нещо повече, лекарят твърди, че ако в продължение на 3 часа дневно всеки работен ден човек е прав, ползите за здравето се равняват на тези от 10 маратонски дистанции.
Спортният експерт е категоричен, че когато човек стои прав, той използва и натоварва всички малки мускули на краката и туловището си.
Ако пет дена в седмицата тялото е в правостоящо положение 3 часа, това никак не е без значение за общото здраве, защото се понижава рискът от сърдечни заболявания, от диабет и различни видове рак. Стоенето прав помага да се понижи нивото на холестерина, подпомага процесите на отслабване и въобще подобрява здравето.

 
Д-р  Mike Loosemore е убеден, че хората не възприемат стоенето прав достатъчно ясно като вид естествена тренировка за тялото си, но това е абсолютно неправилно.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15655112266541 Seconds