Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Taurine
Taurine
15.00 BGL
Купи

Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи

Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Тениска EXPLODE 2013 - синя
Тениска EXPLODE 2013 - синя
15.00 BGL
Купи
Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи
Sinephrine
Sinephrine
34.00 BGL
Купи
Стройни бедра може да има всяка жена
Вашето женско тяло съдържа приблизително 650 мускула. Във всеки един е вложена заповедта; използувай го или го загуби. Повечето жени вършат второто. Тъй като 65% от мускулите на тялото не се намират на бедрата и около тях, те често са недокоснати от заседналия начин на живот. Няколко изследвания показват, че до навършване на 55 години жените, които презират упражненията, загубват най-малко 40 % от силата си и 14% от мускулната си маса. На 64 години те не са в състояние да вдигнат предмети по-тежки от 6 кг.
Редовните ви силови занимания могат да предотвратят и дори да обърнат наопаки процеса на прогресивно отслабване на мускулите. Освен това те заздравяват костите, като се увеличава само тяхната плътност, но не и обем. Голяма част от физическите проблеми на младостта и старостта не са хронологични, а в действителност са последица от лошото хранене и обездвижване.
В шест отделни части ще разгледаме недостатъците на женските бедра, които могат да се отстранят с упражнения. Всички много добре знаем, че делът на краката в красотата на женската фигура е много глобален. Защо трябва да живеете с мисълта за цял живот, че това, което природата ви е дала, не подлежи на промени. Последователно ще ви помогна да отстраните плоската задна част на бедрата, твърде големия обем в горната част, тотално пълните си бедра, слабата им долна част, прекалено голямото разстояние в горната им част и слабостта им.

Плоската задна част.
Това е много лесно отстраним дефект. Първо се загрейте с обичайните гимнастически движения и шпагата и поскачайте на въже 1 минута. След това се хванете за нещо и направете 15-20 празни клякания, за да затоплите бедрата си и да ги предпазите от травма. Станете, направете няколко пълни клякания 10-20, за да възстановите кръвообращението на тялото и вземете топъл душ.
Играйте тези упражнения 3 пъти седмично през ден. Най-подходящи са понеделник, сряда и петък или вторник, четвъртък и събота.


ОСНОВНО УПРАЖНЕНИЕ:
1. Застанете на колене. Сложете ръцете си на тила. Наведете се напред около 10-15 см и се върнете назад. Колкото по-нап-ред отивате, толкова по-силно се натоварва задната част на бедрата ви. Ако губите центъра на равновесие, то сложете петите си под креслото или накарайте някой да ви държи за глезените. Правете това упражнение в три серии по 10-12 пъти (3 х 10-12).
2. Права, хваната за опора на нещо, сгъвате подбедрицата си, докато опре седалищния ви мускул. Привържете за глезена си някаква тежест. Направете това упражнение ту с единя, ту с другия крак в пет серии по 10-12 пъти.
3. Седнете между рамките на вратата. Опрете се с гръб и със свити крака натискайте 5-6 секунди. Не задържайте дишането. Направете упражнението 5 х 5-6 секунди.
4. От легнало положение. Краката под дивана. Натискайте с крака нагоре 5-6 сек. После с другия. Направете упражнението 3х5-6 сек.

ВНИМАНИЕ:
1. Ако играете повече от 3 пъти седмично, няма да изпълните празнината на задната част на бедрата си. Честото играене ще ги намали още.
2. Хранете се с белтъчни храни и много салата и плодове.
3. Изпълнявайте тази програма 2 месеца. Тя ще ви отнема около 30 мин. А резултатите ще са видими.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.1676721572876 Seconds