Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Стройни бедра може да има всяка жена
Вашето женско тяло съдържа приблизително 650 мускула. Във всеки един е вложена заповедта; използувай го или го загуби. Повечето жени вършат второто. Тъй като 65% от мускулите на тялото не се намират на бедрата и около тях, те често са недокоснати от заседналия начин на живот. Няколко изследвания показват, че до навършване на 55 години жените, които презират упражненията, загубват най-малко 40 % от силата си и 14% от мускулната си маса. На 64 години те не са в състояние да вдигнат предмети по-тежки от 6 кг.
Редовните ви силови занимания могат да предотвратят и дори да обърнат наопаки процеса на прогресивно отслабване на мускулите. Освен това те заздравяват костите, като се увеличава само тяхната плътност, но не и обем. Голяма част от физическите проблеми на младостта и старостта не са хронологични, а в действителност са последица от лошото хранене и обездвижване.
В шест отделни части ще разгледаме недостатъците на женските бедра, които могат да се отстранят с упражнения. Всички много добре знаем, че делът на краката в красотата на женската фигура е много глобален. Защо трябва да живеете с мисълта за цял живот, че това, което природата ви е дала, не подлежи на промени. Последователно ще ви помогна да отстраните плоската задна част на бедрата, твърде големия обем в горната част, тотално пълните си бедра, слабата им долна част, прекалено голямото разстояние в горната им част и слабостта им.

Плоската задна част.
Това е много лесно отстраним дефект. Първо се загрейте с обичайните гимнастически движения и шпагата и поскачайте на въже 1 минута. След това се хванете за нещо и направете 15-20 празни клякания, за да затоплите бедрата си и да ги предпазите от травма. Станете, направете няколко пълни клякания 10-20, за да възстановите кръвообращението на тялото и вземете топъл душ.
Играйте тези упражнения 3 пъти седмично през ден. Най-подходящи са понеделник, сряда и петък или вторник, четвъртък и събота.


ОСНОВНО УПРАЖНЕНИЕ:
1. Застанете на колене. Сложете ръцете си на тила. Наведете се напред около 10-15 см и се върнете назад. Колкото по-нап-ред отивате, толкова по-силно се натоварва задната част на бедрата ви. Ако губите центъра на равновесие, то сложете петите си под креслото или накарайте някой да ви държи за глезените. Правете това упражнение в три серии по 10-12 пъти (3 х 10-12).
2. Права, хваната за опора на нещо, сгъвате подбедрицата си, докато опре седалищния ви мускул. Привържете за глезена си някаква тежест. Направете това упражнение ту с единя, ту с другия крак в пет серии по 10-12 пъти.
3. Седнете между рамките на вратата. Опрете се с гръб и със свити крака натискайте 5-6 секунди. Не задържайте дишането. Направете упражнението 5 х 5-6 секунди.
4. От легнало положение. Краката под дивана. Натискайте с крака нагоре 5-6 сек. После с другия. Направете упражнението 3х5-6 сек.

ВНИМАНИЕ:
1. Ако играете повече от 3 пъти седмично, няма да изпълните празнината на задната част на бедрата си. Честото играене ще ги намали още.
2. Хранете се с белтъчни храни и много салата и плодове.
3. Изпълнявайте тази програма 2 месеца. Тя ще ви отнема около 30 мин. А резултатите ще са видими.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13443899154663 Seconds