Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Y3K Food
Y3K Food
39.00 BGL
Купи

Тениска EXPLODE 2013 - сива
Тениска EXPLODE 2013 - сива
15.00 BGL
Купи

Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Хеликс Флекси
Хеликс Флекси
18.70 BGL
Купи
Rhodosorb-FARER 200 gr.
Rhodosorb-FARER 200 gr.
5.00 BGL
Купи
Тениска EXPLODE 2013 - сива
Тениска EXPLODE 2013 - сива
15.00 BGL
Купи
Съвети за спокоен сън

Сънят е много важен за поддържане на телесното тегло, регулиране на хормоните и възстановяване след тренировки. Когато спите, мускулите са в покой, кръвното налягане пада, за да даде почивка на сърцето и сърдечносъдовата система. Хората, които имат проблем да поддържат нормален сън могат да изпитат понижаване нивата на тестостерона и да станат малко по-устойчиви към инсулина . Постигнете спокоен сън като:

ПРИЕМАЙТЕ ХРАНИ БОГАТИ НА ТРИПТОФАН

Триптофанът е аминокиселина, съдържаща се във всички животински и растителни протеини. Комбинирането на храни богати на триптофан с въглехидрати кара инсулина да предвижва аминокиселини към мускулите. Когато триптофанът навлезе в мозъка се произвежда серотонин, така се освобождава успокояващия му ефект.

НАМАЛЕТЕ КОФЕИНА

Напитките кафе, чай, сода и другите енергийни напитки държат организма бодър до шест часа. Ограничете приема на тези напитки до първата половина на деня или ги откажете изцяло.

ИЗБЯГВАЙТЕ ГОЛЕМИ ПОРЦИИ ХРАНА ПРЕДИ ЛЯГАНЕ

Преяждането преди сън е вредно, тъй като може да наруши здравословния ви сън. Ако по това време изпитвате глад, просто добавете следобедна закуска от 30 g сурови бадеми и малък плод.

ЧАЙ ОТ ЛАИКА

Чаят от сушен цвят на лайка има успокоителен ефект. Не пийте чай непосредствено преди лягане, тъй като може да ви се наложи да ставате до тоалетна.

ХОЛИН

Холинът е химически подобен на витамините, който се произвежда от организма в малки количества. Той е предшественик на невротрансмитерите и е отговорен за няколко функции включително съня. Съдържа се в млякото, фъстъците, орехите, калето, портокалите, доматите, пшеничните зародиши, брюкселското зеле и яйцата.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.22725105285645 Seconds