Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Тиксо против брадавици

Ако имате брадавици и не сте успели да ги излекувате с медицински и народни средства досега, опитайте с тиксо (скоч). Може би не ви се вярва това да помогне, но пък няма и да навреди.
Британските учени обаче са на мнение, че с това леснодостъпно средство можете да се справите с брадавиците. Тяхното категорично твърдение е резултат от едно телевизионно предаване по Channel 4, в което са направени проверки на много народни средства за лекуване на труднолечими заболявания или козметични дефекти.

Екип от независими експерти е участвал в проверката.
Доктор Ellie Cannon е един от членовете на експертното жури. Тя споделя, че като лекар никога не е вярвала в подобни ненаучни методики за лечение на брадавиците, но проведените от екипа изследвания недвусмислено показват, че с тиксо може да се премахнат тези неприятни образования. Лекарката съвсем откровено заявява, че така и не може да си обясни на какво се дължи действието на тиксото. Самата тя предполага, че ефектът е резултат от спирането на притока на кислород към брадавицата, но според други лекари спирането на кислорода отключва имунна реакция.
В крайна сметка учените да решават какъв е точно механизмът на действие.


Според д-р Ellie Cannon домашните средства за лечение не работят при всеки индивид. На някои хора те помагат, при други нямат никакво въздействие.  За нея интересен момент е била проверката на твърдението, че овесът помага при псориазис. Оказва се, че действително вана с овес помага, макар и в нетолкова значима степен. Да напомним между другото, че при псориазис не трябва да се приема допълнително витамин А, който за разлика от овеса може да окаже по-силно влияние, и то негативно.
В крайна сметка, ако имате брадавица, слагайте лепенката и чакайте. Може пък наистина този метод да проработи при вас.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.20209312438965 Seconds