Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Тренирайте с ум, тренирайте усърдно

Ли Лабрада (Lee Labrada)
Неотдавна на мен ми се случи един вид завръщане. След години затишие, аз пак се явих на корицата на IRON MAN. Става дума за мартенския брой на 2012. Моята цел беше да беше да покажа, че на 51 години фигурата ми не е по-зле от състезателната форма, която демонстрирах на 30-годишна възраст. Е, и да добия персонално превъзходство. Обаче никак не очаквах, че това завръщане ще предизвика толкова противоречиви мнения по форумите за бодибилдинг.  Всички коментари, които получавах във Facebook, се оказаха положителни, с изключения на няколко. Искам да благодаря на своите фенове, които се изказваха в моя защита всеки път, когато някои от недоволните личности изразяваха съмнения по повод моята „натуралност”.

На вашето внимание сега  ще представя няколко факта.
1. Аз никога не съм скривал, че когато съм в съревнователни дни, съм използвал анаболни стероиди. Иронията се заключва в това, че в резултат на тяхната употреба ставах по-раздут. В това време състезателното ми тегло беше 84-86 кг, а сега тежа 80 кг.  Възниква въпросът дали е имало съществена полза от анаболите.
2. През 1990 година за участие в турнира Мистър Олимпия аз минах допинг- контрол под наблюдението на Международния олимпийски комитет. Тогава тежах 82 килограма, заех второ място.
3. В сегашния момент моето ниво на тестостерон  се намира в нормалния физиологичен диапазон. И не използвам хормон на растежа, инсулин, анти-естрогени или каквито и да е други медикаменти.  Вземам само хранителни добавки, храня се правилно и правя тежки тренировки, резултатите от които се виждат.
На моите критици искам да кажа само това, че ще им се наложи да се примирят. Не се заяждам, просто искам да отбележа, че за някои личности е сложно да гледат как някой хвърля бейзболната топка със скорост 160 км/ч или пробягва 35 метра за 4 секунди и да проумяват, че те никога няма да постигнат това, какъвто и допинг да използват. Аз лично благодаря на Господ, че ме е надарил с такава великолепна генетика.


4. Аз съм голям привърженик на допинг-контрола в бодибилдинга и се боря да се върне контрола от страна на Международния олимпийски комитет на турнирите IFBB за професионалисти. Това ще бъде неравна битка, но в дългосрочен план ще донесе голяма полза за нашия спорт. Ще създаде по-положително отношение към бодибилдинга и ще увеличи мотивацията на младежите и девойките за участия в съревнования.
5. Винаги съм бил честен с хората. Можете да разчитате на моята помощ, ако ви трябва достоверна информация за продуктите на спортното хранене. В настоящето моята жизнена мисия се заключава в това да помагам на другите да достигнат най-добрата форма и да подобряват здравето си.
Надявам се всички да проумеят, че можем да се борим с желязото, усъвършенствайки своите фигури.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.25717401504517 Seconds