Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
BCAA Amino capsules
BCAA Amino capsules
23.00 BGL
Купи

Reproduct Factors +
Reproduct Factors +
38.00 BGL
Купи

Taurine
Taurine
15.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи
Боралин- 8
Боралин- 8
28.80 BGL
Купи
Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи
Фил Хийт към Олимпия 2013

В интервю за списание  Flex Мистър Олимпия Фил Хийт споделя как провежда  подготовката си за Олимпия 2013. Още повече след съобщението на Джей Кътлър, че ще се върне на подиума!

На въпроса дали прави някакви промени в своята подготовка Фил отговаря:
"Аз не мога да чакам с подготовката си. Джей се завръща и това ми дава огромно вдъхновение да тренирам. Тазгодишната си подготовка ще планирам по-добре. В миналото, аз имах възможност и си позволявах да пътешествам, да пропускам приеми на храна заради смяната на часовите пояси, или пък да пропусна тренировка. Но сега ще бъде съвсем друго. Сега, ако по план трябва да ям, ще казвам; "Извинете ме, ще се върна след 15 минути, аз съм длъжен да ям."

В миналото съм пропускал хранения, защото съм искал да съм там, където могат да ме видят феновете ми, но сега съм длъжен да се науча да живея по разписание. Моята главна цел е да изглеждам по-плътен на сцената, а това може да стане с увеличаване на мускулите. Аз нямам конкретни планове да достигна определено тегло в процеса на подготовката. Аз не разбирам всички тези билдери, които смятат, че са длъжни да бъдат, например, 300 фунта между сезоните.
Билдерите са толкова обсебени от идеята за собственото си тегло, но ако спазваме нискокалорична диета, ние губим мускули. Вижте Кай. Той има масивни мускули, но той губи определено количество мускулна маса, когато е на диета.


Моят метаболизъм е сравнително бърз, така че когато аз започна предсъревнователна диета, получавам релефни мускули. Като правило обаче аз губя повече мускулна маса, отколкото ми се иска. Миналата година, а и при подготовката за Олимпия 2011,  бях готов за конкуренция две седмици преди турнира.
Тренировките тази година ще бъдат планирани по друг начин.
Аз тренирах всяка част от тялото един път седмично и както е известно на всички, никога не тренирам ръцете цяла година, почвам например месец преди шоуто.
Тази година тренирам всяка част на тялото два пъти седмично и тренирам ръцете веднъж седмично. Да, казах, че тренирам ръце веднъж седмично. Не мисля, че това може да  влоши моите пропорции, както всички говорят"

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.20563697814941 Seconds