Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
L-carnitine Gel
L-carnitine Gel
12.00 BGL
Купи

Creatine Monohydrate Pure
Creatine Monohydrate Pure
11.00 BGL
Купи

Хеликс Флекси
Хеликс Флекси
18.70 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Livervitol
Livervitol
29.90 BGL
Купи
Снейл Еликсир
Снейл Еликсир
8.50 BGL
Купи
Taurine
Taurine
15.00 BGL
Купи
Фитнес за малчугани
Семейството на фитнес маниаците в Япония се увеличава с още непроходили човечета, докато у нас мнозина все още твърдят, че  това не е за деца.
В азиатската страна напоследък се създават специализирани групи за съвсем малки бебета, които дори трудно пълзят самостоятелно. Добре подготвени специалисти правят на бебетата укрепваща гимнастика, учат ги да усещат ритъма на музиката, за да развият правилно тяхната двигателна активност.
При достигане на 3-годишна възраст децата преминават в „средната“ група, където се правят упражнения за гъвкавост, концентрация и тренировки за стимулация на работата на кръвоносната система. Това са така наречените основи на бойните изкуства.
 

При навършване на 5 години децата са готови вече за истинския фитнес. Специални програми подготвят младите спортисти, като съчетават елементи от айкидо, карате и други спортове под форма на специално изготвени игри.
Макар тренировките на малчуганите да не струват евтино, а колкото на възрастен човек, младите японски родители плащат абонамента на своите наследници, водени от мисълта за тяхното правилно физическо развитие. Таксата е 100 долара за месечен абонамент, което според японците е една нормална сума, печелившо инвестирана в здравето на децата им.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18709301948547 Seconds