Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Фитнес модел
Съвети как да покориш върха в света на моделите.
Току що се върнах от голямо търговско фитнес шоу, където срещнах модели, които точно си бяха намерили платена работа. Няколко от тях ме приближиха и ми зададоха старите въпроси: „Как успя да стигнеш до сегашното си положение?"
Вярвам, че най-важното нещо, което можеш да направиш, за да успееш в бизнеса на фитнес моделите, е да си в добра форма през цялото време. Това звучи безмозъчно, но ще се изненадаш колко много хора оставят нещата да им се изплъзнат. Когато следващата възможност почука на вратата ти, по-добре бъди готов за пред камерата!

Макар, че добрата форма е необходима за успеха на всеки фитнес модел, има и някои други също толкова важни неща, които трябва да направиш, ако искаш да покориш върха. Планирай пътешествие до столицата на фитнес моделството - Лос Анджелис - за да се запознаеш с фитнес фотографите.
Някои модели мислят, че това значи да оставят морала си вкъщи и да извършат някои много лоши неща, за да се докопат до работа. И за нещастие това грешно впечатление е попречило на много модели да разгърнат пълния си потенциал. Познавам повечето топ фотографи и знам, че те никога не биха поискали от моделите да направят нещо, което би ги накарало да се почувстват неудобно като например да си събличат дрехите, да позират предизвикателно или да им направят фотосесията на кастинг канапето.

Не казвам, че няма и злонамерени фотографи, но ако ограничиш контактите си на професионално ниво до известни фотографи с публикувани снимки и им заявиш мярката си предварително, не би трябвало да имаш каквито и да било проблеми. Препоръчвам ти да разгледаш всички списания и да се свържеш само с фотографите, на чиято работа се възхищаваш най-много.
Не трябва да мислиш, че за да станеш успешен модел трябва да си готов на всякакви компромиси. Списанията и фитнес компаниите се нуждаят от теб и, ако си на ниво, си струва да направиш усилия и да говориш с реномираните фотографи.
Един от начините да те забележат добрите фотографи дори преди да дойдеш лично в Лос Анджелис е да регистрираш портфолиото си на новия ми уебсайт. Гарантирам ти, че това е най-доброто място в интернет, където могат да те забележат.
Все повече и повече фотографи посещават сайта и наемат моделите, които виждат там. Като допълнение към постоянния показ на портфолиото ти, като член на сайта можеш също така да получаваш отстъпки при покупката на суплементи , различни индивидуални съвети и други специални възможности само за членовете на страницата.
Да си фитнес модел е една от най-забавните и отплащащи се кариери, които можеш да имаш. Може да бъде и една от най-здравословните, така че не се оставяй няколко евтини фотографа да те спират да си прекарваш добре, правейки това, което обичаш.
Нормално е да си имаш граници в бизнеса, но те не бива да те спират да извървиш пътя докрай и да постигнеш успеха, за който винаги си мечтал.

Кларк Бартрам, Сп. Iron Man

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13451099395752 Seconds