Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
CGT
CGT
12.00 BGL
Купи

Explode L-Glutamine
Explode L-Glutamine
19.00 BGL
Купи

Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Тениска EXPLODE 2013 - сива
Тениска EXPLODE 2013 - сива
15.00 BGL
Купи
Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи
Body Fibro Fuel
Body Fibro Fuel
29.00 BGL
Купи
Химия на тялото и сексуалност.
Възможността за сексуално общуване е съществен елемент от живота, изпълнен с щастието на близост с друго човешко същество. Мъжете, които не се справят в подобна ситуация, страдат от импотентност, но може и да имат нарушение във функционирането на химията на тялото. За щастие през 90-те години ние вече знаем повече за причините и лечението на импотентността. Повече от 90 процента от импотентните мъже имат физически проблеми. Голяма част от причините са свързани с кръвообращението, но особено важно влияние върху това, как един мъж се представя, оказва индивидуалната химия на тялото.Тестостеронът е това вещество, което прави мъжа Мъж и поддържа сексуалния огън у полово развитите. Без него няма нито телесно окосмяване, нито мускули, нито дълбок глас. Но какво количество тестостерон е достатъчно? Отговорът варира според индивида и възрастта. В сексуално развития мъж ендокринната система произвежда достатъчно, за да има сексуален стимул и големи мускули. Когато нивото на тестостерона е ненормално ниско, сексуално желание липсва. Като лечение в този случай се прилага хормонална терапия, която с помощта на един добър лекар дава бърз ефект.
Съвременните проучвания показаха, че при импотентните мъже количеството на азотен оксид в клетките е по-ниско в сравнение с потентните.
Вероятно в бъдеще това ниво ще се покачи, но сега няма начин.
С възрастта произвеждането на тестостерон намалява. Освен това неговото количество в кръвта варира през деня и според сезона. (Най-високо е нивото рано сутрин и в ранна пролет.)
Ако страстта и желанието са прекалено силни или ако мъжът е безразличен към секса, се препоръчва посещение при лекар. Едно обикновено изследване на хормона в кръвта по различно време на деня може да покаже средното му ниво. Лечението много зависи от обстоятелствата, но обикновено се възстановяват вщастливите сексуални връзки.
Сексуално безразличие
Главната жлеза (хипофизата), намираща се в мозъка, произвежда пролактин. Това вещество въздейства по начина, по който мъжкото тяло използва тестостерона. Прекаленото количество пролактина ще спре желаното действие на тестостерона. Нивото на пролактина може винаги да се провери с елементарно изследване на кръвта. Причина за твърде високото ниво може да бъде малко образование на главната жлеза. Това може да се провери на скенер. Ако нищо не се открие и все пак нивото на пролактин е високо, може да обсъдите с вашия лекар започване на терапия с Bromocriptin, което е помогнало на много мъже да се върнат към здравия сексуален живот.
Повишаването на адреналина обяснява агресивното поведение, което е характерна човешка реакция в стресови ситуации. Светът, в който живеем, генерира стреса, а като отзвук от това у хората се натрупва чувство на безпокойство и тревога.
Колкото повече е загрижен мъжът, толкова по-незадоволителни са неговите сексуални прояви, което се дължи на пробягващия през организма му адреналин.
Страхът, гневът и безпокойството са главни врагове на ерекцията.
Сексуалният опит за един мъж е част от неговата лична, вътрешна представа за секса. Когато предишният му Любовен живот е бил бърз, напрегнат и без взаимност или под страх от провал, мъжът е изправен пред сковаващите го негативни очаквания и нахлуващия адреналин.
Въпреки че жлезата на адреналина е разположена някъде към задните краища на бъбреците, главната жлеза (хипофизата) в мозъка е тази, която управлява адреналина, и то по начин, който ние все още не сме разбрали добре. Много учени вярват, че естествената слънчева светлина има могъщ ефект върху тази жлеза. Макар че съвременният човек може да контролира светлината и мрака в своя дом чрез електричеството, сезоните на годината и човешката репродуктивност (възпроизводство) са все още свързани.
Follicle stimulating hormone, също контролиран от хипофизата, при мъжете влияе върху производството на сперма от тестикулите, а при жените - върху развитието на яйцеклетките в яйчника. С напредване на възрастта количеството на спермата редуцира, а яйцата, произвеждани от яйчниците, се изчерпват. Мъжът може да забележи незначително намаляване на размерите на тестикулите, но това само по себе си не е знак на мъжественост или сексуална жизненост (активност). Luteinizing hormone e друг компонент на сексуалността, при мъжете той кара тестикулите да произвеждат тестостерон.
БАМА
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.12608098983765 Seconds