Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Часовник Suunto T4
 Часовник Suunto T4

Хубаво е да имате цел. Още по – хубаво е да имате план как да я осъществите. Създаден за да подобри ефективността на тренировките, Suunto T4 наблюдава прогреса Ви и прави интелигенти предложения относно честота, продължителността и интензивността на заниманията. Независимо дали приемете или отхвърлите предложенията Suunto T4 адаптира, подържа и разработва плана за вашия успех.Използвайки функцията Suunto Coach, Suunto T4 генерира 5 дневен план за подобряване на физическото ви състояние. Използвайки технолигията на тренировъчния ефект, Suunto T4 ви казва кой ден и колко дълго да тренирате.

Ако приемете предложения тренировъчен план, Suunto ще ви напътства по време на тренировката, като показва моментния,осреднения пулс и тренировъчния ефект. Ако откажете препоръките в полза на допълнителен ден почивка или непрепоръчано занимание, Sunto T4 ще продължи да наблюдава и ще адаптира новия десетдневнен план.
Как работи тренровъчния ефект?
Тренировъчния ефект е базиран на измерването на EPOC(Excess Post-exercise Oxygen Consumption – допълнителен приток на кислород след упражнението, или накратко кислороден дълг), в реално време в комбинация с вашите физически данни и състояние. Фактически EPOC е научен метод за измерване на натоварването в дадена тренировка.
В допълнение към тренировъчния ефект, пулса, изгорените калории, Suunto t4 има възможност за отчитане на скоростта и изминатото разстояние, чрез допълнителни скоростни сензори. Допълнителните функции включват двойно време, аларма и хронометър

В комбинация с допълнителен Suunto PC POD и софтуер Training Manager Lite, можете да прехвърлите данните на персоналния си компютър и лесно да пазите архив на тренировките си.

Функция 1: SUUNTO Coach – електронен треньор
Функция 2: Тренировъчен ефект в реално време
Функция 3: Моментен, осреднен и максимален пулс
Функция 4: Израсходвани калории в реално време
Функция 5: Тризонова тренировъчна система
Функция 6: Скорост и изминато разстояние с допълнителен POD
Функция 7: Памет с възможност за запис на 15 тренировки
Функция 8: Архив и компютърен анализ, чрез PC POD

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.26488590240479 Seconds