Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Тениска Explode (с бродерия)
Тениска Explode (с бродерия)
20.00 BGL
Купи

Мъжки потник Explode
Мъжки потник Explode
15.00 BGL
Купи

3 вида Л-карнитин
3 вида Л-карнитин
55.00 BGL
43.00 BGL
Спестявате: 12.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Тениска EXPLODE 2013 - сива
Тениска EXPLODE 2013 - сива
15.00 BGL
Купи
NOS
NOS
35.00 BGL
Купи
Explode Мъжки потник
Explode Мъжки потник
15.00 BGL
Купи
Частична амплитуда
Артър Джоунс за частичната амплитуда
Съкращавайте при връхната точка на напрежението - Артър Джоунс разпознава добрата тренировъчна техника, когато я види Джоунс, който е измислил машините Nautilus, се смята за бащата на високоинтензивните тренировки и наистина има някои страхотни идеи. За нещастие, много хора просто не възприемаха неговите програми и ние мислим, че открихме причината за това. Един от основните му доводи относно упражненията беше напълно забравен - нещо, което може да бъде максимален фактор за растежа, ако се надявате на по-големи резултати за по-малко време.
Джоунс твърди, че една цялостна серия е достатъчна, за да накара мускулните механизми за растеж да заработят. Но много научни изследвания показват, че нервната система се схваща преди да успеете да активирате много бързо съкращаващите се мускулни влакна по време на тази една цялостна серия. С други думи, твърде много мускулни влакна са останали ненатоварени или въобще не включени в упражнението - и по-специално в точката на отказ.
Дали Джоунс е знаел за пречките, създавани от нервната система? Вероятно. Може би затова често е казвал на хората, използващи нискообемни и високоинтензивни тренировки, че за да получат най-добри резултати в размера и силата, трябва да тренират до отказ - това е ключовата точка - и след това да намалят съпротивлението доколкото е възможно и да продължат да правят изометрични контракции до отказ.

Това задържане в най-напрегнатата точка дава голяма анаболна сила, но повечето трениращи никога не са го правили, а и хората днес рядко използват този метод. Твърде жалко, защото това е ключът, който прави кратките тренировки много по-ефективни.
Ние експериментирахме с тази техника в Центъра за тренировки и изследвания на Iron Man и открихме, че действията с кратки пулсации или т. нар. X-reps, изпълнени в края на серията, са много по-ефективни от статичното задържане. Това е така, защото мускулите са свикнали на първоначалното натоварване на фибрите . С други думи, правенето на съвсем кратки движения е много пo-полезно що се отнася до натоварването на максимален брой бързо съкращаващи се мускулни влакна. Опитайте и ускорете резултатите си.

—Джонатан Лоусън и Стив Холман, сп. Iron Man
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16683602333069 Seconds