Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Широк кръст по рождение
Той е стегнат или мек. При мекия широк кръст трябва да наблегнете на храненето и кардиото. Стегнатият здрав, но широк кръст е наследствен. Той е широк дори когато е чист от мазнини и основно е заради природно широката структура на таза.

Решението:
Широкият кръст е тясно свързан с ширината на таза. Не може да я намалите, но трябва да избягвате упражнения, въздействащи върху сгъвачите на таза - като клякания със свободни тежести, абдукция с ротация на краката, пълни коремни преси и мъртва тяга. За да не се разшири кръстът допълнително, не правете упражнения за мускулите obliques.
Най- лошото е странични навеждания с тежест. Развитието на мускулите отпред и отзад на гърба - коремните и гръбначните еректори - ще отвлече вниманието от ширината на кръста.
Никога не допускайте т. нар. паласки отстрани на кръста.


Няма програма за намаляване ширината на таза и стегнатия кръст. Вместо това наблегнете на развитието на страничните делтоидеуси и външната част на бедрата. За последното при тренировка на краката с хак клякания и лег преси събирайте петите по- близо и насочвайте пръстите на стъпалата леко навън. Илюзия за тънък център на тялото ще създадете само с широка горна (рамене и горна част на гърба) и долна (външна част на бедрата) част.
Не работете върху мускулите obliques при другите движения. За тази цел например Жан- Пиер Фукс носи колан при всички упражнения, а и така не дава на кръста си да се разтяга при дълбоко дишане. Сменяйте често типа сгъване от лег, седеж или стоеж.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16352605819702 Seconds