Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Sinephrine
Sinephrine
34.00 BGL
Купи

Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи

Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи
Testopower
Testopower
35.00 BGL
Купи
Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи
7 дни до сцената

продължение на: Впечатляваща мускулатура

Поради постепенното намаляване на приема на натрий и същевременното увеличаване на приема на калий тялото започва да изхвърля много вода. Натрият способства за натрупването на вода, а калият за нейното изхвърляне. Приемането на малко вода в последните няколко дни дава възможност да се покаже наистина "суха" мускулатура. След третия ден може да започнете приемането на обезводняващи средства ( диуретици ). Тогава буквално след всяко уриниране ще наблюдавате как мускулатурата ви ще става все по - твърда и релефна и ще  започне да придобива "сух" вид. Често стягането на мускулите (позинг) спомага за по-добрия им вид и когато вече сте във върхова форма, ще се нуждаете от още няколко неща: Препоръчително е тялото ви да е с кафяв тен. Увеличете посещенията на солариум до 3 пъти седмично .  Късно вечерта на шестия ден е препоръчително да изпиете малко алкохол концентрат (качествен).

 Алкохолът стимулира отделянето на вода. Вечерята се състои от 300 гр. говежди дроб с лук. Високото съдържание на желязо в дроба действа кръвообразуващо, което е важно за мускулатурата, за да изглежда "напращяла". Решаващият седми ден трябва да започнете с високо въглехидратна закуска. Нещо сладко 1 час преди снимките или състезанието, например шоколад, това ще ви даде енергиен тласък. Вените изпъкват особено добре, ако при напомпването на мускулатурата изпиете чаша шампанско .

Автор: aGGeSSive`
Внимание: Статията е от поредицата материали, написани от членове на форума. Използвайте информацията само след сериозно обмисляне и сравняване с други източници.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.1673378944397 Seconds