Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

7 дни до сцената

продължение на: Впечатляваща мускулатура

Поради постепенното намаляване на приема на натрий и същевременното увеличаване на приема на калий тялото започва да изхвърля много вода. Натрият способства за натрупването на вода, а калият за нейното изхвърляне. Приемането на малко вода в последните няколко дни дава възможност да се покаже наистина "суха" мускулатура. След третия ден може да започнете приемането на обезводняващи средства ( диуретици ). Тогава буквално след всяко уриниране ще наблюдавате как мускулатурата ви ще става все по - твърда и релефна и ще  започне да придобива "сух" вид. Често стягането на мускулите (позинг) спомага за по-добрия им вид и когато вече сте във върхова форма, ще се нуждаете от още няколко неща: Препоръчително е тялото ви да е с кафяв тен. Увеличете посещенията на солариум до 3 пъти седмично .  Късно вечерта на шестия ден е препоръчително да изпиете малко алкохол концентрат (качествен).

 Алкохолът стимулира отделянето на вода. Вечерята се състои от 300 гр. говежди дроб с лук. Високото съдържание на желязо в дроба действа кръвообразуващо, което е важно за мускулатурата, за да изглежда "напращяла". Решаващият седми ден трябва да започнете с високо въглехидратна закуска. Нещо сладко 1 час преди снимките или състезанието, например шоколад, това ще ви даде енергиен тласък. Вените изпъкват особено добре, ако при напомпването на мускулатурата изпиете чаша шампанско .

Автор: aGGeSSive`
Внимание: Статията е от поредицата материали, написани от членове на форума. Използвайте информацията само след сериозно обмисляне и сравняване с други източници.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18423199653625 Seconds