Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:



Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход





Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Super Max Cup 2009

Случи се невъзможното. Най-после в България бе проведен турнир по-културизъм по световните стандарти.  Предполагам, че заслугата за това е  на новият спонсор на Българската федерация по културизъм и фитнес - Super-Max.
Ще започна с това, че за първи път бяха изпратени покани до интернет медиите. Нещо което досега не се е случвало. Второ за провеждане на състезанието бе избрана една от най-хубавите и скъпи зали в София а имено Рейнбоу Плаза.
Може би и за това цената на билета беше 25 лв, което малко обезсърчи някой фенове на бодибилдинга, но въпреки това залата беше пълна. За първи път зрителите на този спорт можеха да наблюдават своите любимци в такава обстановка, знаете че повечето сме свиканли организаторите да избират едни от най-мърлявите и неуредени зали.
Поради това още по-приятна бе изненадата когато се оказа че за VIP посетителите и пресата са предвидени и специални места. Освен това бяха сервирани напитки, плодове и други залъгалки нещо невиждано досега на състезание по културизъм.
На състезанието бяха поканени само 6 състезатели, но малкото количество се компенсираше от качеството. Все пак това са състезателите показали най-добри резултати на последните състезания. Макар че ако трябва да бъда искрен някой не бяха  в завидна форма. Може би това, че състезанието се провежда в Open категория и трябваше да се изправят рамо да рамо с Христомир Христов и Митко Димитров ги беше обезкуражило да достигнат идеалната форма.

Участници в турнира бяха:

Атанас Николаев
Константин Паскалев
Владо Курдов
Насър Ал Ахмед
Митко Димитров
Христомир Христов


Голямата награда от 5000 хиляди лева грабна Христомир Христов следван от Митко Димитров с награда от 3000 хиляди лева и за Владо Курдов останаха само 2000 лева. Това със самото разбира се  е в кръга на шегата защо и това е нещо което отличава този турнир. Досега наградните фондове макар и в подобни размери се разпределяха между много състезатели и сумите не стигаха дори да се почерпи за победата.
Друго отличително е, че турнира се проведе по различни правила. Състезателите излизаха на четири тура три за оценка и един за публиката, така нареченото предизвикателство. В първи тур всеки билдер изпълняваше задължителните пози, но сам. Във втори бяха волните позирания. Третият тур иправи бодибилдерите рамо до рамо за сравнително позиране. И последния, нов  за нашата публика, бе предизвикателството. Всеки билдер се изправяше срещу всеки от конкурентите по отделно като си избираше поза по която публиката да ги сравнява и оценява, макар и сама за себе си.
Атракцията на състезанието беше Маркус Рул или както е по правилно Маркус Рюл. Немският билдер взриви залата. Всички го аплодираха и бяха много доволни когато Маркус излезе на бис,  а после слезе и в залата за да може да феновете му да се снимат с него.
Мога само да си пожелая да видим и други такива турнири.

 Markus Ruhl
 Маркус Рул
 Христомир Христов
 Христомир Христов
 Митко Димитров
 bodybuilding
 Културизъм
 fitness

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.1543869972229 Seconds