Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Бедра - задна област
Слаба задна част на бедрата
Още една много често срещана културистична слабост. Отпред те изглеждат отлично, но почти изчезват, погледнати отзад. Липсва размер, форма и детайли в мускулите от задната част на бедрата .
Решението:
- тренирайте квадрицепсите и задната част на бедрата в различни дни и работете върху последните или отделно, или преди която и да е мускулна група, за да им обърнете максимално внимание.
- не намалявайте тренировката на квадрицепсите, освен ако несъответствието между тях и задната част на бедрата не е фрапиращо.
- мускулите отзад на бедрата са сравнително голяма група (доста по-голяма от бицепсите). Много по-вероятно е да ги недотренирате, отколкото да ги претренирате, така че вложете достатъчно ниво и интензивност.
- често слабата задна част на бедрата съответства и на слабо седалище - ако то наистина ви е недоразвито, в програмата за квадрицепси включете напади .- в дни, когато тренирате задната част на бедрата, не правете кардио - това изчерпва силовите, и енергийните запаси.
- сменяйте често типа сгъване (от лег, седеж или стоеж) и схемата на повторенията. При сгъванията от лег всяка трета тренировка завършвайте със сваляща (дроп) серия - по 10 повторения от 2 до 4 сваляния.

Приоритет на задната част на бедрата
упражнение
серии
повторения
сгъване от лег
5
 8-10
сгъване от седеж или стоеж
4
 10-12
 мъртва тяга с прави крака  4 12-15

Забележка: за да акцентира върху задната част на бедрата и седалището, Джей Кътлър изпълнява всички упражнения по-горе бавно и пoд контрол.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.210125207901 Seconds