Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Бицепс с Кевин Леврон
Мускулите не са очертание. Те са размер и не можете да ги постигнете с нежното докосване на скулптор. Размерът идва само от идеята-фикс да направите мускулите си толкова ненормално големи, че който ги види, да се обръща и да повръща от страх и отвращение.


Жените обичат това в мъжките мускули. Не знам за Вас, но аз се радвам на предимствата от бодибилдинга - т.е. свалям мацките. Когато сляза от сцената независимо дали след Мистър Олимпия или след някой концерт, където обикновено нося тениска без ръкави, гаджетата ме заобикалят, аз не ги чувам да се лигавят "Какви идеални очертания!" или О, симетрията ти направо ме възбужда." Те просто се увиват около ръцете ми, целувайки ги и галейки с пръсти всяка туптяща издутина на бицепса ми, сякаш най-необузданите им фантазии са се превърнали в реалност.
Имам едни от най-масивните крака и делтовидни мускули в спорта, но тези части на тялото не привличат кой знае колко вниманието. Предполагам, че имиджа, който имат бицепсите, е изграждан в продължение на години. Поради това, че се виждат и поради това, че са издути и се движат дори при най-малкото движение, те са най-добрата реклама на земята за това, че имате мускулна сила. Нещо повече, те символизират бодибилдинга. В очите на целия свят може да имате най-големите крака, гръб, рамене и гърди в историята, но ако бицепсите Ви не могат да свалят и едно гадже, тогава не сте културист. Ето моята кратка тренировка за чудовищни ръце.

Упражнение
серии
 повторения
 Сгъвания с дъмбели  4 15-6
 Скотово сгъване с дъмбел с една ръка 4 15-6
 Кабелно сгъване с две ръце  4 15-6
 Концентрирано сгъване от седеж  4 15-6
 Пето упражнение по избор 4 15-6
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.11516785621643 Seconds