Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Гърди с Рони Колман
Стреми се към повече повторения.
Не можеш да подчиниш масата без да повишиш силата, а мярка за повишена сила е увеличаване броя на повторенията. Записвайте повторенията за всяка серия на всяка тренировка. Ако не ви достига паметта направете си дневник. След това, по всяко време когато тренирате гърди опитайте се да повишите повторенията в сравнение с предишната тренировка. Често няма да има подобрение, но понякога една серия от последната тренировка може да се повиши с едно повторение и това е подобрение. Независимо от всичко бройте и тренирайте здраво. Това със сигурност работи.
Месец след месец, серия след серия залягаш на тренировката за гърди, отдавайки всичко от себе си. Пара се вдига от теб, гърдите ти свирят като пустинен вятър, белите ти дробове ще експлодират с всяко повторение - и нищо. Колкото по-здраво тренираш, толкова по-бавен ти се струва напредъка ти. Спазваш всички правила - добра форма, интензивно и тежко, пирамида, а режима ти е точен като часовника на Гринуичкия меридиан - но всичко си остава същото. Наистина си плътен и симетричен, но желанието ти е да бъдеш по-голям. Искаш да видиш, че растеш, че се движиш напред, че изпъкваш. Не си само ти. Всеки културист, след няколко години тренировка очаква гърдите му да експлодират и когато това не стане, той е разочарован и объркан. Започва да променя неща, които не трябва. Новите упражнения заместват старите, удължава се времето за повторенията и възстановяването. Всичко е напразно! „Какво правя погрешно?" - питаш се ти.
 

От дългите години на моя опит, мога да ви кажа, че не правите никаква грешка. Вие просто не правите достатъчно това, което е правилно. Причината, за да стигнете до застоя е,  че се задоволихте с постигнатото и "заседнахте" на фиксираното ниво на интензивност, което ви поддържаше голям, но не ви правеше по-голям. Вие можете да тренирате до своя предел, но спряхте преди да сте стигнали този предел. Не съм достигнал това ниво, наслаждавайки се на постигнатото. Никога не съм бил доволен от това, което съм в момента. Винаги съм искал да мина по-нататък и винаги съм търсел начини да преустроя интензивността, така че да ме доведе до там, закъдето съм тръгнал. Моята цел със суперсериите е била да напомпа колкото може по-дълбоко всяко ъгълче на мускула. Поради това суперсериите са толкова сериозни и тежки, колкото са и първичните упражнения.
Сега ще ви дам упражненията за гърди, които препоръчвам за максимално покачване на маса, но преди това трябва да ви дам няколко важни предварителни условия. Всяко   повторение   трябва   да   бъде   под командата на три основни принципа на културизма: Винаги тренирай 1. тежко, 2. интензивно и 3. в добра форма. Допълнително имам някои лични предпочитания, които можете да спазвате, ако ги приемете за ценни. Аз съм твърд привърженик на пълния обем на движение. Убеден съм, че пълното разтягане и пълната контракция на мускула са важни фактори за обема и релефа на гърдите. Нека вашите рамене и широкия гръбен мускул се движат напред и назад заедно с гръдните мускули.
Второ. грижливо загрявайте! Това означава 3 загряващи серии за първото упражнение - 12 повторения с празна щанга за първата серия, 20 повторения с леки тежести за втората. След това за третата загряваща серия в повторения със същата тежест, която употребявате за първата тренировъчна серия. За второто и третото упражнения правете 1 загряваща серия, за да ви адаптира към тежестите и движенията.
Останете със тази програма за 12 седмици, като правите по две тренировки всяка седмица. Гърдите ще изградят плътна мускулна маса. докато щангите ги атакуват. Това, обаче изисква време. В края на всеки месец можете да включите суперсерии, опитвайки различни комбинации. Това може да предизвика невероятни болки. Никога не променяйте реда на първичните упражнения. Те винаги трябва да бъдат: бенч преси, преси с дъмбели от полулег, след това флайс с дъмбели от полулег.
Гърди с Рони Колман ІІ част
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.32970404624939 Seconds