Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Изпомпи до маx!!!
Image 

“Направих, каквото ми каза, но нещо не ги усещам”. - Често съм го чувал в залата от трениращите под мое ръководство. И преди да се усмихнете, си задайте въпроса колко често почувствахте мускулите на ръцете си здраво напомпани. Толкова здраво, че да имате усещането как кожата ще спука. Ако всеки път имате това усещане, вие нямате нужда от тази статия. Тя е за тези, които са го усещали, но не успяват всеки път да достигнат до това доставящо удовлетворение чувство.

Тренировката залага на принципа на мускулите антагонисти,т.е. в един и същ тренировъчен ден вие ще тренирате бицепс и трицепс. Предполагам, че мнозина са използвали този метод, но с една малка разлика -първо е тренирана едната мускулна група, а после другата. А в тази тренировка ще редувате упражненията за бицепса и трицепса.


За да увеличите ефекта на изпомпване, ви препоръчвам да работите с умерени тежести и по кратки почивки. Добър ефект се получава при използване на CORFIT методиката при изпълнение на подхода в упражненията.


1. Бицепсово сгъване с щанга от стоеж 4 x10
2. Трицепсово разгъване на скрипец 4 x10
3. Бицепсово сгъване с дъмбели от седеж с опора на
    гърба без супинация и пронация 4 x10
4. Френско  с щанга от лег 4 x10
5. Скотово 4 x10 (последната серия до отказ)
6. Френско с дъмбел 4 x10 (последната серия до отказ)


Въпреки че ще постигнете  едно прекрасно усещане в ръцете, което ще ви накара да се чувствате „много яки”, отървете се от него веднага. Изпомпването е дало вече своя резултат. И сега „удървените” ръце трябва максимално бързо да се възстановят. Нали все пак основната цел е да растат. Накарайте своя тренировъчен партньор да направи на всяка ръка масаж до пълно отпускане и омекване на мускулатурата. Ако го правите при всяка тренировка, скоро ще можете да се похвалите с някой друг придобит сантиметър на ръцете.

 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.097067832946777 Seconds