Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Как известните изграждат своя бицепс II част

Падила е спечелил „Мр. Америка" и „Мр. Юнивърс" през 1977 година и се е класирал пети на „Мр. Олимпия".
„Аз съм голям привърженик на това нещата да се опростяват. Ако вие сега започвате, всичко, което трябва да направите през първата година, е 3 или 4 серии бицепсово сгъване с щанга и 3-4 серии сгъване с дъмбели. Това ще ви даде добър старт за изграждане на масивни мишници.
Идва време, когато трябва да анализирате вашия бицепс и да потърсите слабостите. След това изберете специфични упражнения, за да ликвидирате тези слаби места. Скотовото сгъване обработва долната част, бицепсовото сгъване с широк хват - външната глава, концентрираното сгъване - върха и сгъването на лежанка под наклон -дължината на мускулното коремче." това сподели Падила и ни каза упражненията които той прави за бицепс.

Дени Падила
1. Сгъване с дъмбели 5 серии - 6-8 повторения.
2. Концентрирано сгъване 4 серии - 10 повторения.
3. Сгъване с дъмбели на лежанка под наклон 4 серии - 8-10 повторения.
4. Бицепсово  сгъване  с щанга 4 серии - 8-10 повторения.
Скот Уилсън
1. Бицепсово сгъване 4-5 серии - 8-10 повторения.
2. Сгъване с дъмбели от седеж, ръцете се редуват 4-5 серии - 8-10 повторения.
3. Скот на скрипец 4-5 серии - 8-10 повторения.
Скот Уилсън започва да се изкачва към върха с победата на „Мр. Калифорния" преди 12 г. След това той спечели „Мр. Америка", „Мр. Интернейшъ-нъл" и много други състезания за професионалисти.„Аз винаги съм имал доста добър бицепс и спечелих моето първо състезание без особена подготовка от страна на бицепса. През изминалите години се концентрирах върху останалата част от тялото си, така че бицепсът ми започна постепенно да изостава. Аз бях способен да си го върна отново, започвайки приоритетна за него високоинтензивна тренировка. Сега, когато бицепсите ми са отново добре развити, аз тренирам със средно или високо ниво на интензивност. Ключът за високо представяне на състезанията независимо от нивото им е да нямаш силна или слаба мускулна група."
Майк Кристиан
1. Сгъване с дъмбели, ръцете се редуват 3-4 серии - 8-12 повторения.
2. Сгъване с дъмбели на лежанка под наклон
3-4 серии - 8-10 повторения.
3. Бицепсово  сгъване  с щанга 3-4 серии - 8-10 повторения.
4. Концентрирано  сгъване 3-4 серии -10-12 повторения.
Лидерът на новото поколение тежкоатлети е младата  суперзвезда-масивният Майк Кристиан, който стана победител в тежка категория и абсолютен победител през 1984 г. на националния турнир, като преди това спечели глобуса в тежка категория на световното първенство.
„Аз съм последовател на принципа на прогресивното натоварване. Ако искате да развиете бицепсите си, използвайте големи тежести в базови упражнения и така ще увеличите масата на мишниците. Вие трябва да изпълнявате стриктно движенията, в противен случай ще включите други мускулни групи, които ще движат тежестите и бицепсът няма да се натовари.
Аз работя по инстинкт, когато тренирам бицепсите си, правя това, което тялото ми иска този ден. Ако съм изморен, тренирам по-леко от обикновеното, но когато се чувствам отлично, премахвам всички граници."
Том Плац
1.
Сгъване с дъмбели прав, редувайки ръцете 4-5 серии - 8-10 повторения.
2. Бицепсово   сгъване с щанга 5-6 серии - 8-10 повторения.
Един от най-популярните бодибилдъри е Голдън Игъл Том Плац. Всички знаят, че той е прочут със своите изключителни крака. Том не пренебрегва и бицепса. При него той е масивен и релефен.
„Моят умствен подход винаги е бил ключът за успеха ми в спорта. Аз вярвам, че ако вие не оформите ясна връзка между ума и бецепса докато правите сериите, няма да развиете добре този мускул. Аз се концентрирам в работата, напрягам се, работейки за бицепса в средата на движението и чувствам мускулната контрак-ция под товара на тежестта. След това продължавам и тренирам до фалит. Така аз забравям за всичко друго в залата. Също използвам умствените образи или визоализацията, както често я наричат. Имам много чиста представа как трябва да изглежда моят бицепс за всяко състезание „Мр. Олимпия" и поставям тази представа обратно в мен хиляди пъти, докато се получи нещо."

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.10999917984009 Seconds