Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Коремна преса с Майк Матаразо
Майк препоръчва пресата да се тренира по 15 минути 2 пъти седмично:
"Не всеки може да има 53 см обиколка на ръката, но повечето хора могат да изкарат коремната преса. Основното тук е диетата. Вие можете да правите всичките коремни преси на света и никога да не видите пресата, ако не се храните правилно."


Повечето хора, без да са културисти, би следвало да се замислят за талията и да започнат за избягват захарните изделия, рафинирани храни като бял хляб и богати на мазнини продукти.
В своята тренировка наблягам на базовите упражнения. Коремните преси изпълнявам на римско столче, фокусирам на съкращаването на пресата, бързите повторения и непрекъснатото напрежение на мускула.
Препоръчвам само тези две базови упражнения и гарантирам резултат от тях. Коремните сгъвания правя на лежанката за бенч прес. Лягам и вдигам краката върху лоста на щангата, закачена на нея. Бедрата са под прав ъгъл спрямо тялото. Сгъвам напред. Упражнението е супер.


упражнение
 серии повторения
 Коремни преси  4 до отказ
 Коремни сгъвания  4 до отказ

Много хора си мислят, че се нуждаят от някакви екзотични упражнения, за да натоварят коремната преса, но това от което действително се нуждаете е да изпълнявате тези две упражнения стриктно, натоварвайки добре пресата. Да работите до отказ е другото важно нещо. То е свързано с болка и парене. Аз не броя повторенията и не засичам времето. Спирам, когато мускула дава заето и не мога да направя следващото повторение. Разбира се това е болезнено, но то е единственият начин да имате великолепна преса.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18294787406921 Seconds