Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Коремна преса с Насър Ел Сонбати
Насър тренира коремната преса три пъти седмично: "За да извадиш коремна преса отговаряща на Мр. Олимпиа калибър, трябва да си сигурен, че натоварваш всяка една част от талията: горната част на коремната преса и нейната долна част, косите коремни мускули и междуребрените мускули.


Ако коремната ви преса е зле, препоръчвам да и дадете предимство, и да я тренирате преди всички останали мускулни групи. Ако пресата ви е добра и няма проблем, можете да я натоварите в края на тренировката. Ако не можете да повдигате таза при повдигането на краката от вис, упражнението не е изпълнено качествено. Тогава се опитайте да вдигнете краката свити в коленете. Движението се извършва с помощта само на коремната преса. При това упражнение използвам фитили, с които се залавям за лоста, за да осигуря стабилен и независим хват. Така мога да тренирам пресата без да се влияя от хвата и същевременно правя едно супер разтягане за цялото тяло като вися на лоста.
Последното ми упражнение е кръстосани коремни преси. За целта лягам на пода по гръб с ръце зад главата. Сгъвам напред тялото и допирам лявото коляно с десния лакът. След това, при следващата преса, с левия лакът допирам дясното коляно и така редувам до отказ. Това упражнение обработва косите коремни мускули и междуребрените мускули. Така оформям цялостно талията.

 упражнение серии 
 повторения
 Повдигане на коленете от вис  3-4
 20
 Коремни преси на римско столче  3-4
 20
 Кръстосани коремни преси 3-4
 до отказ

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.1400158405304 Seconds