Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Коремни мускули - атака - част VI
Горенето на мазнините
Факт: никога няма да придобиеш страхотни абдоминалиси, ако върху тях има дебел слой мазнини. Колкото по-тънка ти е кожата, както е при ниските нива на подкожна мазнина, толкова по-ясно изразени ще бъдат коремните ти мускули - изсечени като с бръснач са при около 6% телесна мазнина. Това значи, че трябва да спазваш определен хранителен режим. Осигуряват много енергия за изгарянето на мазнините, която не можеш да получиш от стандартните серии. Ако се пребориш да удължиш няколко от сериите си за коремните мускули с X-Reps, ще направиш гигантска стъпка напред в полза на изгарянето на мазнините.


Трябва да има нещо общо с енергийния разход. Скорошно изследване в Института за изследване на храненето в Холандия показа, че вътремускулните мастни запаси функционират като важна енергийна основа по време на интензивни тренировки. С други думи, колкото повече интензивност можеш да постигнеш в залата, толкова повече вътрешни мазнини можеш да изгориш (значи, тренировъчната интензивност гарантира не само повече мускули, но и по-малко мазнини).
Искаш изгравирани коремни мускули? Намери начини да започнеш да интензифицираш тренировките си. Намалените серии могат да свършат невероятни неща за много кратко време, но не забравяй и X-Reps. Паренето в мускулите, което ще получиш от техниките за удължаване  на  серията,  ще освободи хормон на растежа, а той е жесток противник на мазнините. Освен това той си взаимодейства с други анаболни хормони, за да увеличи силата им да изграждат мускулите. С други думи, хормонът на растежа суперзарежда резултатите ти, така че стреми се към „паренето". (Още една лична бележка: Джонатан и аз останахме по-чисти от всякога през цялата зима въпреки доста немарливото си хранене благодарение на това, че правехме X-Reps при всяка тренировка. Бяхме впечатлени, че тази стратегия работи толкова добре.) Очевидно Х-Рерs ти дават гарантирано изсушаване, което може да възпламени огнена буря, изгаряща мазнините. Само запомни, че ти е нужно малко време, за да постигнеш релефна визия и да накараш коремните ти мускули да се разпукат като кубчета твърд като скала гранит. Поработи върху интензивността и включи X-Reps при поне една серия при упражненията и за двете функции на коремната преса и вече ще си поел по пътя си към коремно съвършенство. Това е нещо, което хората ще забележат веднага щом си свалиш тениската на брега на морето или езерото: „Пич, откъде измъкна тези невероятни шест плочки?!"

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.14002799987793 Seconds