Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Методът 21
 

Много често трениращите се оплакват, че не могат да получат  „напомпване”  в мускула. Ако изпълнявате упражнението по този метод, едва ли ще можете да се оплачете от това. Лично аз се запознах с него от една тренировъчна програма на Арнолд  преди години. И винаги, когато някой ми е казвал, че иска да постигне кръвозаливане в определена мускулна група, съм го съветвал да опита. Според мен методът е най-успешен при бицепсово сгъване с щанга и трицепсово разгъване на скрипец.

С какво трябва да се съобразите, преди да започнете да изпълнявате такава серия. На първо място с бройката 21. Трябва да подберете подходяща тежест,  която да ви позволи да изпълните цялата серия.

Начин на изпълнение:

1. Изберете си едно упражнение.

2.Разделете го на две части. Ще дам пример с бицепсовото  сгъване. Първа част - от изходното положение до успоредни на пода предмишници. Втора  част от успоредни предмишници до горна крайна точка.

3. Изпълнете първата част 7 пъти без прекъсване, изпълнете втората част 7 пъти, а след това 7 пъти упражнението в цялата му амплитуда. Пак подчертавам, че това е една серия и се изпълнява без прекъсване.

4. Изпълнете  толкова серии, колкото са заложени във  вашата програма.

5. Желателно е упражнението, което изпълнявате по този метод, да е последно в програмата ви, пък било и базово, защото после едва ли ще можете да довършите тренировката си пълноценно. Разбира се такъв ефект ще има само ако вложите  максимално старание и усърдие при подходите.

Въздействието е феноменално и скоро ще се убедите в резултатността на метода. 

 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13572406768799 Seconds