Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Тениска Ironfuckers
Тениска Ironfuckers
25.00 BGL
Купи

Explode Silver Pro 5 кг
Explode Silver Pro 5 кг
278.00 BGL
Купи

Тениска EXPLODE 2013 - синя
Тениска EXPLODE 2013 - синя
15.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

3Bul.Us
3Bul.Us
30.00 BGL
Купи
Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи
Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи
Тренировка за гърди с Мина Лесинг
Добре тренираните гръдни мускули дават не само по-добър тонус и сила - с тях можете да оформите сексапилен бюст. Когато са правилно развити, те придават нов обем в тази важна за всяка област. За да я оформите прецизно, не са необходими големи размери и тежести, а правилна методика, съчетана с подходящо хранене и почивка. Преди да се запознаете с тренировката на гърдите на фитнес звездата Мина Лесиг, не забравяйте и следните й забележки:
-  сменяйте винаги реда на упражненията, както и на начина на изпълнението им. Можете и да смесвате начина на изпълнение на някои от тях - това държи мускулите свежи
-  правете стречинг всеки път между сериите. Така увеличавате притока на кръв в мускула, той се възстановява по-бързо и имате повече енергия за следващата серия.Изтласкване с дъмбели от лежанка
Ако не търсите големи тежести, опитайте този вариант, при който сте легнали по гръб на лежанката и стъпалата ви са на нея. Така включвате като стабилизатори и коремните мускули. Преди да започнете изтласкването нагоре, опитайте да съберете и изцедите лопатките на гърба заедно, вдигнете малко  гърдите и изнесете раменете надолу и назад - така ограничавате участието на други мускулни групи освен гърдите. В долно положение горната част на ръцете да е успоредна на пода - спуснете ли ги повече, подлагате раменете на прекалено голямо натоварване. Дланите гледат напред, поемате въздух при спускането и без пауза, но и без тласкане ги вдигате колкото може по-бързо без помощ от раменете, като с леко движение навътре ги събирате заедно в горно положение. Изцедете горе за пикова контракция - за разлика от щангата дъмбелите го позволяват. Издишвате когато ръцете са почти разгънати.
Лицеви опори от полунаклон
Ако правите обикновени лицеви опори, правете ги първи по ред - за загряване. Варианта от полулег препоръчвам веднага след изтласкването от лежанка - като 2-о или 3-о упражнение. Ръцете са опрени малко повече от ширината на раменете и спускането е много бавно, докато лактите застанат на около 90°, след което бавно се връщате в изходно положение. Опитайте да ги правите колкото може по-бавно - така, както се изпълняват от практикуващите йога.
Кросовър на горен скрипец
Застанете в позиция като за напад и наклонени леко напред, за да изравните линията на движение на макарата с тази на мускулните влакна на гърдите. И тук съберете и стегнете заедно лопатките на гърба така, че да усетите как все едно мускулите на гърдите изпъкват, и се опитайте да изключите раменете от упражнението. С разгънати почти докрай ръце в линия с въжето дърпате само с мускулите на гърдите, докато съберете длани долу пред себе си, като в точката на пикова контракция задържате за кратко.
Кросовър на долен скрипец
Това упражнение за горната част на гърдите е идеално, ако ги тренирате в същия ден с раменете. Застанете с леко свити ръце пред макарата, представяйки си, че по протежение на ръцете от раменете към китките се простират метални пръчки, които ги държат в неподвижно положение. Дръжте краката събрани - така коремът ще работи по-здраво като стабилизатор. Тъй като в началото на упражнението бицепсите лесно могат да се включат, през цялата амплитуда на движение дръжте ръцете стегнати с лек ъгъл в лактите. Вдигането нагоре е докато стигнат височината на раменете, като в горно положение леко завъртете длани към тавана за още по-силна контракция.

Програма за гърди с Мина Лесинг
 упражнениесерии    
повторения
изтласкване от лежанка 3 15
лицеви опори от полулег 3 до отказ
кросовър на горен скрипец  3 15-20
кросовър на долен скрипец 3 15-20
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17351007461548 Seconds