Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Ironfuckers тениска
Ironfuckers тениска
25.00 BGL
Купи

Explode Whey Protein 5 кг
Explode Whey Protein 5 кг
240.00 BGL
Купи

Rhodosorb-H
Rhodosorb-H
39.60 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Тениска Ironfuckers
Тениска Ironfuckers
25.00 BGL
Купи
Reload
Reload
45.00 BGL
Купи
Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи
Тренировка за рамене с Кевин Леврон
Успешната тренировка и здравата мускулатура вървят ръка за ръка. Ако не правя добри тренировки, то няма да направя и крачка напред в развитието на мускулатурата.


Всеки един запознат с моята кариера знае, че раменете ми са трепач. Една от причините за това е генетиката, но другата е тренировката, с която обработвам раменете тежко седмица след седмица. Аз съм човек, който експериментира в и извън залата. Търся начини да направя живота си по-лесен и щом намеря нещо работещо добре го използвам.
Що се отнася до тренировката планът е да експериментирам с различни упражнения, серии, повторения, различни схеми, докато открия перфектния начин за стимулиране на мускулния растеж, мускулните размери и сепарация.
Не съм променял тренировката за рамене, откакто спечелих NPC Националното първенство през 1991 година. Направил съм само леки модификации - като да заменя разтварянето встрани с една ръка с дъмбел със същото упражнение с кабел или да правя раменни преси с щанга зад врат вместо пред гърди - но основната структура на тренировката ми не е променена.
Животът е твърде кратък, за да се мотам насам, натам използвайки нещо, което ще ми загуби времето. Ето защо тази шокираща за раменете програма с тежки тежести, натоварваща трите части на делтовидните мускули (предна, средна и задна) е толкова добра. Това е проверена от времето формула за растеж и в нея е истината в културизма. Изпълнявайте програмата един или два пъти седмично и не я комбинирайте с никоя друга мускулна група. Като тренирате раменете самостоятелно ще можете да шокирате и победите това триглаво чудовище. Изпълнявайте упражненията по описания от мен начин, придвижвайки се от най-тежкото (раменни преси), към по-изолираните (разтваряне встрани с една ръка на скрипец).

 Упражнениe  серии   повторения
 Раменни преси с щанга  4 10-12/6-8
 Раменни преси с дъмбели  4 8-12
 Повдигане на дъмбели пред тялото  4 10-12
 Разтваряне с една ръка с кабел  4 10-15

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.23929905891418 Seconds