Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Тренировка за рамене с Кевин Леврон
Успешната тренировка и здравата мускулатура вървят ръка за ръка. Ако не правя добри тренировки, то няма да направя и крачка напред в развитието на мускулатурата.


Всеки един запознат с моята кариера знае, че раменете ми са трепач. Една от причините за това е генетиката, но другата е тренировката, с която обработвам раменете тежко седмица след седмица. Аз съм човек, който експериментира в и извън залата. Търся начини да направя живота си по-лесен и щом намеря нещо работещо добре го използвам.
Що се отнася до тренировката планът е да експериментирам с различни упражнения, серии, повторения, различни схеми, докато открия перфектния начин за стимулиране на мускулния растеж, мускулните размери и сепарация.
Не съм променял тренировката за рамене, откакто спечелих NPC Националното първенство през 1991 година. Направил съм само леки модификации - като да заменя разтварянето встрани с една ръка с дъмбел със същото упражнение с кабел или да правя раменни преси с щанга зад врат вместо пред гърди - но основната структура на тренировката ми не е променена.
Животът е твърде кратък, за да се мотам насам, натам използвайки нещо, което ще ми загуби времето. Ето защо тази шокираща за раменете програма с тежки тежести, натоварваща трите части на делтовидните мускули (предна, средна и задна) е толкова добра. Това е проверена от времето формула за растеж и в нея е истината в културизма. Изпълнявайте програмата един или два пъти седмично и не я комбинирайте с никоя друга мускулна група. Като тренирате раменете самостоятелно ще можете да шокирате и победите това триглаво чудовище. Изпълнявайте упражненията по описания от мен начин, придвижвайки се от най-тежкото (раменни преси), към по-изолираните (разтваряне встрани с една ръка на скрипец).

 Упражнениe  серии   повторения
 Раменни преси с щанга  4 10-12/6-8
 Раменни преси с дъмбели  4 8-12
 Повдигане на дъмбели пред тялото  4 10-12
 Разтваряне с една ръка с кабел  4 10-15

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13082599639893 Seconds