Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Тренировка за тинейджери

В тази статия няма да ви дам конкретни съвети какво да правите и как да тренирате, по-скоро ще се опитам да ви предпазя от най-често срещаните грешки.

Първа грешка и много фатална – претренирането

Повечето от вас, когато започнат да тренират, желаят да постигнат максимално бързо големи резултати. Поради това правят продължителни и тежки тренировки.Те стоят в залата с часове и се хвърлят в изпълнението на нови и нови серии, като така се преуморяват, изпадат в състояние на претренираност, а тогава организмът не може да се възстановява. Друг начин да претренирате е да посещавате фитнеса всеки ден. Това понякога е резултат от желанието ви всичко да стане веднага, а друг път е плод на недобросъвестни съвети. Помнете баналната фраза „почивката ражда шампиона”, защото е много вярна.Резултатите са плод на комбинация от правилно хранене, тренировка и почивка.

Втора грешка и много фатална - специализираната тренировка

Във всеки фитнес има някой по-голям и някой по-силен, той тренира усилено и това му личи. Неговата тренировка ви изглежда като панацея. Най-после ви се струва, че сте разбрали правилния път, а дали е така. Груба грешка ще бъде да следвате тренировъчните принципи на напредналите. Това, че работят за тях, не означава, че ще проработят и за вас.

ТРЕТА ГРЕШКА И МНОГО ФАТАЛНА – анаболните стероиди

Не ме разбирайте погрешно. Просто за всичко има време. Организмът ви има потенциал, които трябва да достигнете. Чак тогава от медикаменти ще има полза. А в тази възраст по-скоро ще ви навредят, отколкото да помогнат. Да, ще пораснете, но на каква цена?!

Има много други грешки, които можете да допуснете. Но тук и сега не можем да изчерпим тази тема, затова внимавайте кой ви съветва. А те са много, при това все знаещи. Може би трябва да се доверите на вашия инструктор и слушайте само него. ”Много баби - краставо бебе”, нали сте го чували?

 
< Предишна

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.098223924636841 Seconds