Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Тренировка на гръдния кош
„Аз тренирам гръдния кош и гърба си заедно по време на третата си тренировка през, седмицата. Първия ден от седмицата аз тренирам в залата за рамене и ръце. Втория ден тренирам крака. Третия ден тренирам гръден кош сутринта и гръб вечерта."
„Започвам тренировката си за гръден кош в 9 ч. сутринта и се загрявам с две-три серии на типична пресмашина за гръден кош. Първото ми действително упражнение е повдигане от наклонена дъска. Особено хубавото в наклоненото вдигане е, че просто, изменяйки положението на тялото си до този ъгъл, си в състояние да измениш цялостния ефект на упражнението. Считам, че повдигането от наклона с щанга спомага много повече за средната и горната част на гръдните  мускули ."
„След това преминавам на редовното повдигане от лег, тъй като, след като в продължение на години съм започвал с това упражнение, аз открих, че когато го поставям на второ място, то задържа мускулите ми напрегнати и спомага за натрупване на допълнителна маса. Започвам с лоста и две тежести по 20 кг, след което стигам до 115 кг. Това е упражнение, при което е от жизнено значение да поддържам напрежението в гръдните мускули по време на цялото движение."
„След това преминавам към събиране на дъмбели (флайс) от наклон (главата надолу), като използвам тежести от 25, 30, 35,40 кг. Изпълнявам го върху тясна пейка и особено хубавото в това упражнение е, че то набляга върху всяка част на гръдните мускули. Като изменяте ъгъла (т.е. хоризонтално, главната горе, главната долу диклайн), вие можете да направлявате работата към всяка част на гръдните мускули. Аз изпълнявам упражнението в стил без извиване на кръста и накланям леко лактите си, като снижавам тежестите, докъдето могат да достигнат, и след това ги връщам обратно в широка арка и се съсредоточавам върху сгъване на гръдните мускули."
„Следващото ми упражнение за гръдни мускули е събиране на кабели. Аз опъвам колкото е възможно ръцете си и след това сключвам дланите си отпред. Като изпълнявам повторенията, аз наблюдавам в огледало развитието, определянето, формата на гръдните мускули, повърхностното изображение на мускулите и преценявам напредъка си."

 
„Последното ми упражнение за гръден кош се състои от три серии пуловер с дъмбел. Започвам с 30 килограмови дъмбели и стигам до 55 килограмови. Много хора не изпълняват вече това упражнение, но то е едно от най-добрите движения за свързването на гръдните мускули. Когато вдигнете ръцете си в поза двоен бицепс, вие бихте желали гръдните ви мускули да са ясно очертани, което се постига от това движение. Аз държа ръцете си леко наклонени, така че действително да мога да постигна добро обтягане, и тогава, като вдигна дъмбела нагоре и над гърдите си (на нивото на костта в средата на гръдния кош), аз напрягам и стягам гръдните си мускули."
От особено значение е правилната форма
„Открих, че вдигането на тежести не гарантира резултати", казва Лу. „Далеч по-важно е как се изпълняват упражненията. Експериментирал съм в годините на тренировка различни захвати и стигнах до заключението, че постигам най-голяма изолация на гръдните мускули, когато държа лоста малко по-широко от ширината на раменете ми."
„Поставил съм си за цел да изпълнявам гладко пълни повторения, като през цялото време се концентрирам върху силови движения и нарочно колкото мога свивам и стягам гръдните си мускули при всяко повторение."
„Вярвам, че за да се постигнат възможно най-големи резултати в натрупването на мускулна маса, вие трябва да развиете чувство за всяко движение, което извършвате, и да оценявате всяко повторение. Това не само изгражда мускули, но то също създава контакт между вас и тялото ви - нещо, от което определено ще се нуждаете когато позирате пред хиляди хора."
„Всъщност, когато съм на сцената и изпълнявам рутинни упражнения, аз в действителност контролирам всеки един мускул на тялото си. Начинът, по който съм развил това интуитивно чувство.е като на тренировки в залата при изпълнението на всяко отделно упражнение аз виждам себе си все едно позирам пред публика."
„Този метод на трениране ще ви държи в най-добра форма. Аз трябва да обръщам внимание на формата и на методологията на изпълнение на упражненията, тъй като желая да виждам подобрение в тялото си всеки ден и да развивам мисловната връзка между ума и мускулите си, така че това да ми стане почти втора природа, когато съм на сцената."

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15263414382935 Seconds