Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Whey Protein 5 кг
Explode Whey Protein 5 кг
240.00 BGL
Купи

Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи

Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Body Fibro Fuel
Body Fibro Fuel
29.00 BGL
Купи
Фитили
Фитили
10.00 BGL
Купи
Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи
Тренировка с Моника Брант
Когато след 4-годишно прекъсване Моника трябваше да се върне на сцената, тя се нуждаеше от максимална взривна сила в краката за минимум време. И тя го постигна с интензивната кръгова тренировка, особено ефикасна, тъй като редува ангажиращи долната част на тялото силови упражнения с умерени кардионатоварвания. Целта й е през цялото време да поддържа висок сърдечен пулс, улесняващ топенето на мазнините. В допълнение получавате стегнато седалище и по-чисти крака.
След няколкоминутен стречинг на тялото и особено на долната му част изберете кардиомашина (бягаща пътечка или стационарен велосипед) и работете 10 минути в умерено темпо. Ако сте в къщи и нямате машина, същата работа вършат 10 минути скачане на въже или бягане на място. След 10-те минути правите по една серия от 15-20 повторения от всяко упражнение, като почивате по около 30 секунди между сериите. Щом свършите с упражненията, отново е ред на 10-те минути кардио, като целият кръг се повтаря общо 3 пъти. Тренировката се изпълнява 2 пъти седмично и за нула време със сигурност ще забележите резултат.1. Напади:
Изпълнението им е стандартно: крачка напред с левия крак, като внимавате във вертикален план коляното да е над пръстите на краката, но не пред тях. Коляното на десния е леко сгънато и оттук бавно спускате тялото, докато бедрото на левия крак застане успоредно на пода. Дръжте корема стегнат, а горната част на тялото изправена -без да се накланяте напред-назад. Върнете се в изходно положение, направете всички повторения с единия крак и след това ги сменете.
2. Страничен въртящ напад: аддуктори, абдуктори, седалище
За него е необходима каква да е еластична лента. Поставете я точно над коленете и застанете със събрани крака, ръцете са протегнати пред тялото на нивото на раменете, коленете са леко сгънати (като полуклек). Без да променяте положението на тялото, правите с десния крак крачка колкото може повече встрани - общо 15 до 25 крачки, след което сменяте краката.

Страничен въртящ напад


3. Качване на блокче: квадрицепси
Качвате се левия крак на 30-35 см високо блокче и вдигате десния, премествайки тежестта върху левия крак. След изправянето му протягате ръце ред за баланс и вдигате крака зад вас. Задържате за момент и бавно спускате десния крак на пода, като левият остава на блокчето. Задържате за секунда и повтаряте без оттласкване. След като завършите серията, сменяте краката.

Качване на блокче


Следва продължение...
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17541003227234 Seconds