Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Трицепси с Ърни Тейлър
Тук ще стане въпрос за война, но врагът е вътре във вас. Това са заспалите ви мускулни влакна - за да имате прогрес, трябва да ги нападнете неочаквано. Идеята тук е някои от най-силните и жилави билдери да представят своята най-здрава тренировка за конкретна мускулна група. Към тях има добавка - персоналният треньор Дейв Хониг от Ню Йорк представя и екстремен вариант. Опитайте ги - но не забравяйте, че става въпрос за наистина здрава тренировка!
 
 Ърни стига до пикова контракция при трицепсите в точката на пълното разгъване във всяко повторение; в своята екстремна версия Хониг иска същото. Друг важен момент е темпото. Въпреки че Ърни изпълнява всяко упражнение бавно и под контрол, всъщност тренировката му е доста бърза. Между сериите той почива обикновено 20 секунди, може би до минута в наистина тежките дни. В екстремната версия Хониг съветва да боравите с темпото по- рационално, пресмятайки, че сериите изтласкване от лег с тесен хват, изпълнявани основно за маса, се нуждаят от по- дълга почивка, от да кажем избутването на горен скрипец с въже накрая. Така че между сериите изтласкване от лег с тесен хват си почивайте до 2 минути. Имайте предвид и следните забележки:
- при френската преса легнете на лежанка с обратен наклон. Държите EZ щанга в надхват колкото ширината на раменете, ръцете са напълно разгънати. Оттук, без да мърдате горната част на ръцете, сгъвате лакти и спускате щангата към челото си, долу обръщате движение и само с разгъване на лактите връщате щангата в изходно положение. При движението нагоре не разпервайте лакти настрани!
- при избутването на горен скрипец застанете на около стъпка от машината и хванете лоста й в надхват колкото ширината на раменете. Сгънете леко колене, „заковете" лакти отстрани на тялото и леко се наклонете напред. Движението надолу е само от предмишниците - до пълното разгъване на ръцете.
- вместо при избутването на горен скрипец с обратен хват да държите ръкохватката с длан нагоре, Хониг съветва да използвате горен скрипец с въже накрая и да намотаете единия му край с топката около дланта си.

 Вариант на Ърни
 упражнение серии повт.
избутване на горен скрипец с широк хват 2 6-8
френската преса с дъмбел 2 8
избутване на горен скрипец с една ръка с обр. хват 1 8
екстензия с дъмбел 1

 8 Екстремен вариант
 упражнение серии повт.
изтласкване от лег с тесен хват 3 6-8
френската преса от обратен наклон в смесена серия
 3 6-8
избутване на горен скрипец с въже накрая
 3 10-12
избутване на горен скрипец с една ръка с обр. хват  1 20
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.091206073760986 Seconds