Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Три - сет за трицепс
Майкъл Берг
Ако целта ви са здрави и масивни трицепси, смятайте, че задачата е решена. Трябват ви стойка с макара, две ръкохватки - въже и къс лост, и малко желязна воля за последните повторения. Трисетът, който ви предлагам, удря задната част на ръката по три различни начина само чрез смяната на хвата - от хамър хват през „над" до подхват. Трисетът може да бъде приложен по два различни начина:
1) ако търсите бързо помпане, той е завършена тренировка на трицепса. Изпълнявате го като кръгова тренировка, минавайки през всеки кръг 3 пъти, като вътре в трисета почивате само толкова, колкото да смените тежестта, а между трисетите почивате една минута. При всяко упражнение в трисета пирамидирате тежестта надолу, използвайки схема на повторенията 8-10-12.
2) можете да направите 1 -2 кръга от този трисет в края на стандартната си тренировка на трицепси, с 10-15 повторения за упражнение, като така със сигурност удряте и последното им мускулно влакно .Пресдаун с въже накрая
Изходно положение: стоеж с разкрач колкото ширината на раменете, хващате двата края на въжето с хамър хват.
Изпълнение: държейки лакти неподвижно отстрани, движите само предмишниците, докато ръцете се разгънат докрай. Когато наближите долно положение, завъртете китки така, че дланите да гледат надолу.
Пресдаун с прав лост
Изходно положение: същото както при предишното упражнение, но хващате лоста в надхват.
Изпълнение: и тук лактите са заковани неподвижно отстрани и движите само предмишниците до пълно разгъване на ръцете. В долно положение изцедете за секунда, но се върнете обратно само до положение, при което предмишниците са успоредни на пода.
Пресдаун с обратен хват
Изходно положение: същото както предишните упражнения, но хващате лоста в подхват.
Изпълнение: без да променяте положението на лактите (близо до тялото) натискате лоста към таза. С този подхват ще забележите, че можете да използвате доста по-малка тежест от тази в сравнение с надхвата, но пък натоварването е два пъти по-интензивно.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.11849999427795 Seconds