Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Фитнес за маниаци !!!
 

В тази статия ще ви предложа една нетрадиционна, и за повечето занимаващи се с фитнес, доста странна тренировка.Предлагам я на тези, които обичат да експериментират и да търсят въздействие от новите методи.Няма да разглеждаме конкретните упражнения, а принципа на изграждане на тренировъчния план. Тренировката се изпълнява три пъти седмично.

Вероятно много от вас знаят, че  периодът, необходим за да се получи хипервъзстановяване на работилия мускул, е 72 часа.Тогава той изпада в състояние на хипертрофия или казано просто - расте. Но е доказано, че ако в рамките на 30 минути след тренировката се поемат правилните въглехидрати (забележете правилните), то периодът на хипервъзстановяване може да бъде съкратен на 48 часа.Именно на тази теза ще заложа принципа на изграждане на тренировката. Да уточним: за да имате ефект,  веднага след тренировка - въглехидрат плюс креатин.

ТРЕНИРОВЪЧЕН ПЛАН:
Във всеки един от дните тренирате всички мускулни групи с по едно базово упражнение за мускулна група. Изпълнявате сериите в пирамида  20,15,10,8 с повишаване на тежестта.

Избирате си една мускулна група.

В първия тренировъчен ден от седмицата я тренирате с 5 упражнения със свободни тежести в 4 серии по 10 повторения.

Във втория тренировъчен ден си избирате 3 упражнения със свободни тежести и 2 на машини и ги изпълнявате в 4 серии по 30 повторения, разбира се с доста намалена тежест от първия ден.

На третия ден залагате на 5 упражнения на скрипци и машини, като прилагате метода от ден 1.

Всяка седмица избирате нова мускулна група и така към феноменалното тяло.
Бицепсът и трицепсът се тренират по сходен начин, но са в един и същи ден, като за всяка мускулна група се правят по 3 упражнения.

Тренировъчният принцип предполага, че тренирате в добре оборудвана зала, за да  разполагате с богат набор от уреди и машини. 

Във форума може да зададете въпроси, които са се породили относно схемата.Или пък да споделите как ви се е отразила тази тренировка.Така ще имам обратна връзка и ще мога да разбера за проблемите, с  които се сблъсквате. NO PAIN, NO GAIN. А тук ще има и от двете.

 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.14138507843018 Seconds