Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи

Creatine Monohydrate Pure
Creatine Monohydrate Pure
11.00 BGL
Купи

Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Liquid L-carnitine 500ml
Explode Liquid L-carnitine 500ml
27.00 BGL
Купи
Тениска Ironfuckers
Тениска Ironfuckers
25.00 BGL
Купи
Taurine
Taurine
15.00 BGL
Купи
Body Pump - Боди пъмп

Отдавна вече сте решили, че трябва да се грижите за своето тяло и да спортувате, но не можете да изберете с какво точно да се захванете. Ту ви се тича, ту ви се ходи на фитнес, а понякога ви се танцува, но пък това не ви се струва точно спорт. Скучно ви е да вдигате тежести, досадно ви е да седите по 1,30 – 2 часа в фитнес залата. Иска ви се нещо по-различно и разнообразно.

Тогава помислете по такъв вариант - BODY PUMP. Може би вече сте чували , че много манекенки и манекени, артистки и артисти се занимават с този най – силов стил в аеробиката. Сигурно има защо.
Какво е точно BODY PUMPфитнес, но различен от традиционния, танц – не съвсем, начин за отслабване – много ефективен, начин за забавление – много приятен.

BODY PUMP / Боди пъмп / представлява най-точно казано 60 минутно силово натоварване с лост и различни тежести. Упражненията се съчетават  в комбинации за различните мускулни групи. Боди пъмп  оформя всички основни мускули, като се използват леки тежести и множество повторения. В резултат на правилно подбрани упражнения и тежести, на добра техника на изпълнение, тялото става стегнато, гъвкаво и много елегантно. Движенията  са почти като във фитнеса, но съобразени с изискванията на аеробната методика.
Боди пъмп се практикува и от жени, и от мъже. Много напреднали билдери, които отлично знаят какво е значението на аеробната тренировка, упражняват Боди пъмп, още повече, че ритмичната музика повишава настроението и разнообразява тренировъчния процес.Не бива да изпадаме в заблуда, че този спорт е много лесен. За да е ефективен като тренировка, са нужни няколко неща: физическа издръжливост, много добра кондиция, гъвкавост, сила и естествено знания за различните упражнения и техниката на изпълнението им. Добре е да има подготвен инструктор, който да притежава знания за аеробиката, за фитнес заниманията ,  за спецификата на мускулните групи и подходящите за тях упражнения в зависимост от индивидуалните особености на трениращите. Макар и много приятни, тренировките крият опасности от травми, ако бъдат подценени натоварванията, които трябва да понесе организмът.

У нас вече се водят групови занимания по Боди пъмп, но работата в група изисква още по-голямо внимание, защото всеки трябва да пази себе  си и околните трениращи.

Ще посочим някои от най-използваните упражнения в тренировките: Пуловер, Обратен хват -трицепс, Скотово сгъванеКлекове с подпорки, различни флайсове, Гребане с дъмбели, Бицепсово сгъване с дъмбели  и др. Упражненията се изпълняват в серии с различен брой повторения, които се дозират според индивидуалните възможности.

 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.10282301902771 Seconds