Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Бицепс с Ли Хейни

Слабият бицепс държеше Хейни назад до 1983 г. „Мр. Олимпия", осигурявайки му третото място, въпреки 51 см размер на мишницата. Но след година Ли прибави 4 см от солидна мускулна маса на мишницата, като повечето от нея беше на бицепса. Как е направил това?
„Първо аз използвах принципа на мускулно объркване и внимавах да избегна претренирането на тази малка мускулна група. Вие не можете да очаквате, правейки много серии, да получите растеж на маса. За бицепс се правят по-малко серии, отколкото за крака, гръб или гърди. Когато вие имате слаба група като моя бицепс преди 1983 г, ще тренирате тази мускулна група в началото на тренировката, когато имате оптимално количество физическа и психична енергия или в дабъл сплит тренировка ще го работите самостоятелно. Да тренирате една група с максимална интензивност е единственият път наистина да работите над нея.

Аз тренирам бицепс в дабъл сплит следобед всеки четвърти ден.
Принципът на мускулно объркване се състои в тренирането на различни комбинации от упражнения, серии и повторения. Всяка тренировка подхранва максимален интерес и оттук оптимална тренировъчна интензивност. Запомнете, че рутинната тренировка, която ви давам долу, е само една от многото различни програми за трениране на бицепсите."
1.  Бицепсово сгъване с щанга (Barbell Curl) 5 серии - 8-10 повторения 
2. Сгъване с дъмбели под наклон5 серии - 6 - 8 повторения
3. Скотово сгъване (Scott Curl)5 серии - 8-10 повторения                                        
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.12863492965698 Seconds