Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Софийска област Област Пловдив Област Варна Област Бургас Област Пазарджик Област Смолян Област Кърджали Област Хасково Област Ямбол Област Стара Загора Област Сливен Област Габрово Област  Добрич Област Ловеч Област Велико Търново Област Плевен Област Перник Област Благоевград Област Русе Област Силистра Област Разград Област Шумен Област Търговище Област Враца Област Монтана Област Видин
Спортен клуб "Боди Арт Кали" - София

Разположен в центъра на София, на Националния стадион "Васил Левски"
Адрес: София, България, Национален стадион "Васил Левски", сектор А, вход 1, зала 2,
тел.: 9300 734

Спортен клуб "Боди Арт Кали" е предназначен за всички желаещи да постигнат или поддържат добра физическа форма и красива фигура с помощта на екип висококвалифицирани инструктори.

Спортен клуб "Боди Арт Кали" е подходящ за всички, които ценят не само качествените тренировки, но и високото ниво на обслужване и приятната обстановка.
BARRE AU SOUL
Упражнения на земя, които повишават мобилността на ставите , тонизират, разтягат и удължават мускулите. Комплекс от упражнения в изправено седнало и легнало положение. Всички мускулни групи ефикасно се упражняват и укрепват.

 
Спортове:
 
H.E.A.T. Program
HIGH ENERGY AEROBIC TRAINING
Оригинална лицензирана тренировъчна програма. Пресъздава планински поход върху тренировъчна платформа. Използва 100% човешката енергия. Изгаря 500-700 калории на тренировка.

CYCLING / SPINNING
Приятен и достъпен за всеки, този стил натоварва тялото на всички нива, изцеждайки максимално мускулите, така че да ги оформи без мазнини.

TAE BO
Динамичен и атрактивен, този стил развива взривна сила и издържливост, прави мускулите гъвкави и добре оформени. TAE BO работи за вашите крака и горната част на тялото, стяга коремните мускули и създава усещане за концентрирана сила в тялото.

BODY PUMP
60 минутно силово натоварване с лост и различни тежести. Комбинации в серии за различните мускулни групи. PUMP оформя всички основни мускули, използвайки леки тежести и множество повторения. Прави тялото жилаво и стегнато.

HI COMBO & WORK - OUT
Часът е разделен на две основни части - високо интензивна комбинация от аеробни упражнения в различно темпо за активиране горенето в тялото и работа с гирички, ластици и BODY BAR за оформяне на различните мускулни групи.

CARDIO COMBO
Динамични упражнения, степ аеробика и работа с тежести. Стягане и оформяне на проблемните зони. Този час е страхотна емоция и активно натоварване на тялото!

CAPOEIRA
Боен стил с елементи от танца. Заимстван от коварния уличен бой, CAPOEIRA е изпълнен с акробатични движения и артистизъм. Стил на импровизацията и бързата реакция, който зарежда с енергия и настроение.

STEP
Приятен и лесен за изпълнение, този час ви осигурява перфектно кардио натоварване, активирайки кръвообращението в тялото. Спомага за стягане на бедрата и седалището.

FIT STEP
30 минутен лесен степ с базови упражнения за тонизиране на тялото. 15 минути работа с гирички за оформяне на различните мускулни групи, 10 минути работа за стягане на корема и 5 минутен стречинг. Една успешна комбинация за добре оформено тяло.

FREESPIDERING
Аеробна тренировка, която се провежда със специален уред с еластични ленти. Ефикасно и трайно стяга проблемните зони, натоварва цялостно тялото.

ПИЛАТЕС
Този метод от упражнения стимулира и активира кръвообращението. Спомага за премахването на хроничната болка и бързото възтановяване. Работи се предимно със собствената тежест на тялото, като по този начин мускулите стават грацилни и деликатно оформени. Освобождава oт стреса и напрежението.

КОМБИНИРАНА ГИМНАСТИКА
Часът е комбинация от различни типове натоварване на тялото - степ, работа с гирички и ластици, отделни упражнения за проблемните зони и стягане на корема, стречинг. Този стил спомага за цялостно стягане на тялото и трайно оформени мускули.

TAE CHI
Китайска гимнастика и бойно изкуство, този час ще ви освободи от стреса, ще успокои ума ви и ще подобри общото физическо състояние на тялото. TAE CHI изчиства съзнанието и създава съвършения баланс между дух и тяло.

КАЛАНЕТИКА
Нискодинамичен стил, модификация на класическата каланетика. Възтановява двигателния баланс, помага за стягане и оформяне на тялото. Подходящ метод за възвръщане на формата след периоди на дълго обездвижване.

 Спортен клуб "Боди Арт Кали" - София
 Спортен клуб "Боди Арт Кали" - София
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.14838719367981 Seconds