Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Софийска област Област Пловдив Област Варна Област Бургас Област Пазарджик Област Смолян Област Кърджали Област Хасково Област Ямбол Област Стара Загора Област Сливен Област Габрово Област  Добрич Област Ловеч Област Велико Търново Област Плевен Област Перник Област Благоевград Област Русе Област Силистра Област Разград Област Шумен Област Търговище Област Враца Област Монтана Област Видин
Фитнес & Спа център "Denis` club" - София
гр. София, кв. Изток, ул. “ Чарлз Дарвин” № 26
тел.: 02/ 971 26 90; 0885/ 13 17 85; 0895/ 75 75 73; 0895/ 75 75 74
e- mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Работно време: понеделник - петък: 8.00 – 22.00 ч.
                        събота - неделя : 10.00 – 22.00 ч.

Фитнес & спа център Denis` club се намира в кв. Изток, между бул." Самоков" /автогара Юг/ и ул. "Тинтява" /сервиз "Ситроен"/.  Тук, в приятна обстановка и при атрактивни цени, можете да ползвате 2 фитнес зали, съответно с професионални кардио и фитнес уреди, както за дамите, така и за мъжете, индивидуални тренировки с опитен фитнес инструктор, сауна от затворен тип за 1 до 3-ма души, италианско джакузи „ Hidrosonic” ( Teuco) с ултразвуков и воден масаж, протеинов бар, вертикален турбо солариум, протеинов бар и кафе. При желание от Ваша страна ще Ви бъдат изготвени индивидуален тренировъчен и / или хранителен режим и ще получите съвети за основните принципи на хранене, тренировка и възстановяване. В протеиновия ни бар ще намерите богат асортимент от продукти за изгаряне на мазнини, продукти за маса, издръжливост и възстановяване, енергийни и изотонични напитки. За придобиване и поддържане на перфектен тен можете да се доверите на мощния ни вертикален солариум, на широката гама от соларна козметика, която предлагаме, както и на консултация от наша страна. Предлагаме сътрудничество на фирми, желаещи да предоставят на служителите си възможност да спортуват и релаксират. Големи отстъпки при закупуване на карти в група!!!
   
Джакузи, масаж „ Хидросоник”- хидромасаж с ултразвук

Фитнес & спа център Denis`club Ви предлага едно уникално преживяване- масаж „ Хидросоник”. Това е най- съвременния метод за хидромасаж, съчетаващ традиционния хидромасаж с вода и въздух с благотворното действие на ултразвуково излъчване от всяка дюза на хидромасажната вана.
Действието на ултразвука позволява да се съчетае повърхностния ефект на традиционния хидромасаж с дълбочинния ефект на клетъчно ниво върху най- долните слоеве на епидермиса. Върху организма поражда два типа ефекта: термичен- вследствие вибрацията на клетъчната структура, и механичен- вследствие бързото редуване на фазите на съкращаване и отпускане на клетките. Хидромасажът от вида „ Хидросоник” позволява изпълнението на 4 вида, целенасочени по своя ефект, масажи. При всеки от тях се изменя начина на излъчване на ултразвука, както и начина на смесване на струите въздух и вода. От особен интерес за дамите е АНТИЦЕЛУЛИТНИЯ хидромасаж с ултразвук- програма „ Beauty”. При нея ултразвука се излъчва на кратки и прекъсващи интервали, при което се набляга основно на механичния му ефект, при запазване и на термичния му ефект, т.е. стимулира съкращаването и отпускането на клетките. Тези микродвижения спомагат процеса на отделяне от организма на отпадните вещества, чието задържане е една от причините за поява на целулита. За възстановяване на мускулния тонус и енергия, ускоряване на метаболизма и цялостен релаксиращ ефект можете да ползвате и другите 3 програми за масаж „ Хидросоник”- “След спорт”, “Антистрес” и  “Тонизиране”.

 
Фитнес & Спа център "Denis` club" - София
 Фитнес & Спа център "Denis` club" - София
 Фитнес & Спа център "Denis` club" - София
 
Фитнес & Спа център "Denis` club" - София
 Фитнес & Спа център "Denis` club" - София


Цени:
Фитнес 1 тренировка- 4,00 лв./ с инструктор- + 3,50 лв.
Фитнес 1 тренировка за ученици - 3,00 лв.
Едномесечни карти 8/ 12/ 16/ 30 тренировки- 29/ 41/ 50/ 60 лв.
                              /за ученици – 21/ 29/ 34/ 50 лв./
Фитнес + Сауна /понеделник - петък 9-17 ч./ 1ч./ 2 д.- 6 лв./ 10 лв.
Фитнес + Сауна 1 човек/ 2 души- 9 лв./ 16 лв.
Сауна 1 човек/ 2 души- 6 лв./ 10 лв.   /събота-неделя/-7 лв./ 12 лв.
Джакузи- Антицелулитен масаж с ултразвук / 15 мин./- 12 лв.
Хидромасаж /30 мин./ 1 човек/ 2 души- 15 лв./ 25 лв.
Хидромасаж /60 мин./ 1 човек/ 2 души- 25 лв./ 40 лв.
Пакет „ Антицелулит”         /понеделник- петък//събота- неделя/
Сауна / 60 мин./ + Джакузи с ултразвук / 15 мин./ - 17 лв./ 18 лв.
Пакет „ Редукция”
Фитнес + Сауна / 60 мин./ + Джакузи с ултразвук / 15 мин./ - 20 лв.
Солариум- 0,60 лв./ мин.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16567611694336 Seconds