Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Livervitol
Livervitol
29.90 BGL
Купи

BCAA Amino Powder
BCAA Amino Powder
19.00 BGL
Купи

L-carnitine capsules
L-carnitine capsules
28.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Creatine Monohydrate Pure
Creatine Monohydrate Pure
11.00 BGL
Купи
Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи
Explode Mass Gainer 5 kg
Explode Mass Gainer 5 kg
115.00 BGL
Купи
Софийска област Област Пловдив Област Варна Област Бургас Област Пазарджик Област Смолян Област Кърджали Област Хасково Област Ямбол Област Стара Загора Област Сливен Област Габрово Област  Добрич Област Ловеч Област Велико Търново Област Плевен Област Перник Област Благоевград Област Русе Област Силистра Област Разград Област Шумен Област Търговище Област Враца Област Монтана Област Видин
Фитнес център "Ситняково" - София
ул. "Черковна" № 86,  тел. 02 / 943 46 80, факс: 02 / 943 38 84
 

Един от най-престижните фитнес центрове в столицата, разполагащ с модерно спортно оборудване, компетентни инструктури, условия за съвършен активен отдих, специалисти за лечебен масаж и боди-репинг, солариум, сауна, хидро-джет и всичко необходимо да се почувстване ката преродени, предлага и най-новата си услуга-ароматерапевтичен масаж. Ароматерапията е изключетилно популярна в редица западни страни. Тя комбинира дълбокия релаксиращ масаж с лечебните своиства на 100% чистите етерични масла. Тези масла се съдържат в цветята и билките и точно на тях се дължат ароматът и лековитата им сила. Етеричните масла са с много богат химечески състав, притежаващ различни своиства и много широк спектър на въздействие /релаксиращи масла, тонизиращи, болкоуспокояващи, масла с противовирусни своиства и др./ Ароматерапията е най-добрият и приятен начин  за избавяне от стреса и нервното напрежение. Основната задача на този вид масаж е да възстанови хармонията в тялото и психиката, да засили имунната система и по тозе начин да подпомогне организма сам да се пребори със заболяванията.

Боди репинг произлиза от английски език и означава "стегато повиване на тялото". Това е метод за отслабване и премахване на целулит по бедрата и тялото, който е открит и широко използван в САЩ. Боди репинг намалява обиколките на тялото и подобрява общото състояние и вида на кожата при целулит. Практиката го утвърди като особено резултатен метод на корекция и моделиране на фигурата-без диети и хирургическа намеса. Боди репинг е авангарден метод за ефикасно въздействие върху целулит и подкожи мастни натрупвания, за бързо отслабване и нежна кожа.
 

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16619300842285 Seconds