Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Софийска област Област Пловдив Област Варна Област Бургас Област Пазарджик Област Смолян Област Кърджали Област Хасково Област Ямбол Област Стара Загора Област Сливен Област Габрово Област  Добрич Област Ловеч Област Велико Търново Област Плевен Област Перник Област Благоевград Област Русе Област Силистра Област Разград Област Шумен Област Търговище Област Враца Област Монтана Област Видин
фитнес "Спарта" - София

Плувен комплекс "Спартак" израства през 1968 г. на мястото на градското сметище. Построен е за няколко месеца и е открит за Универсиадата в България същата година. През 1976 г. с изграждането на хотел и спортен медицински център ПК "Спартак" се превръща в едно от най-престижните места за тренировка на елитни спортисти в страната. До 1985 г. плувният комплекс е домакин на всички Републикански и Балкански първенства по плуване. За Европейското първенство по плуване през 1985 г. в София комплексът е ремонтиран основно и покрит с уникална за времето си конструкция.

Днес ПК "Спартак" е сред най-елитните спортни бази в страната, след като спортен клуб "Левски" поверява стопанисването и управлението му на "СПАРТА 2000".


STARTRAC

Спарта разполага с обурудване от водещи световни производители. На скоро бе сключен и договор с българското представителство на Star Trac California. Компанията разработва своето обурудване съвместно с BMW Design Works California, компания от концерна BMW. Благодарение на финализираните договорни отношения Спарта ще бъде един от първите спортни центрове в България обурудвани с изключителните серии на Star Trac и BMW Design Works California.

SPINNING®

Спарта е първият лицензиран SPINNING® център в България. Лицензът беше получен през 2004г. от представителите на SPINNING® програмата за българия, след закупуване на единствената лицензирана марка колела подходяща за SPINNING сесии, както и след обучение на SPINNING инструкторите на клуба в чужбина и тяхното сертифициране.

BIOSPACE

Благодарение на сътрудничеството на СПАРТА с азиатският лидер Bio Space, Sparta paзполага с първия в България уред за анализ на Вашите телесни компоненти. След анализа всеки клиент получава професионална препоръка за своя хранителен режим и активни спортни занимания.

Телефон
(02) 963 1337

Адрес
Бул. "Арсеналски" 4
София

Работно време
Понеделник до петък от 07:00 до 22:00 ч.
Събота и неделя от 09:00 до 20:00 ч.


сайт: http://www.spartabg.com/
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17911505699158 Seconds