Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Боралин- 5
Боралин- 5
28.80 BGL
Купи

Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи

Gold Matrix Gainer 5 кг
Gold Matrix Gainer 5 кг
154.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Снейл Еликсир
Снейл Еликсир
8.50 BGL
Купи
Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи
Explode Silver Pro
Explode Silver Pro
34.00 BGL
Купи
Алкохол - Спекулации с пийването
Ако едно питие е полезно, две не са ли дори по-добрият вариант?
Списание Today's Dietitian докладва резултатите от продължило 12 години проучване, включващо 38077 мъже, работещи в сферата на здравеопазването. Изследването откри, че „мъжете, които са пили алкохол в три или повече дни от седмицата, се радват на понижен риск от сърдечни заболявания в сравнение с мъжете, които приемат алкохол по-рядко. " Колко    по-малък риск? „В сравнение с мъжете, които са пили по-рядко от веднъж в седмицата, мъжете, консумирали алкохол три до четири дни в седмицата, имат средно 68% риск от сърдечен удар (или с 32% по-малък риск), а мъжете, които са пили пет до седем пъти в седмицата, също имат понижен риск - 63% (или с 37% по-малък риск)."

По-голямото количество обаче не е по-добър вариант що се отнася до алкохола. „Данните от изследването не предполагат никакви допълнителни ползи за сърцето при приема на повече от две питиета на ден." Така че пиенето на три питиета два пъти в седмицата или на шест питиета веднъж седмично не се равнява на две питиета три пъти в седмицата. Благотворните ефекти са при условие, че мъжете приемат едно до две питиета на ден три до четири пъти седмично или едно до две питиета пет до седем пъти в седмицата.
Това изследване в частност е фокусирано върху честотата на алкохолния прием, а не толкова върху количеството или вида на изпитото - вино срещу бира срещу ликьор. Пиенето на дори по-малко от едно питие на ден също е ползотворно за сърцето стига човек да го прави минимум в три дни от седмицата.

Даниел Къртис
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.28927206993103 Seconds