Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Body Fibro Fuel
Body Fibro Fuel
29.00 BGL
Купи

Неопренов суичър Explode
Неопренов суичър Explode
39.00 BGL
12.00 BGL
Спестявате: 27.00 BGL
Купи

Young & Flexi
Young & Flexi
34.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Потник Explode
Потник Explode
10.00 BGL
6.00 BGL
Спестявате: 4.00 BGL
Купи
Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи
Explode Silver Pro 5 кг
Explode Silver Pro 5 кг
278.00 BGL
Купи
Диета за релеф

Джей Кътлър
Тази класическа базова предсъстезателна диета е най-строгата от всички, които билдерите могат да спазват. Тя има доста повече ограничения от другите диети, тъй като волностите в храненето тук пречат на крайния резултат повече, отколкото при останалите диети. Доста билдери правят тази грешка и в резултат на това се явяват гладки точно на състезания. Обратната грешка е свръхдиетата - тя може да намали мускулната маса твърде много и да ви направи да изглеждате плоски. Тънкостта е да направите баланса така, че да приемате много калории от качествени бодибилдинг храни, но да държите калорийната граница точно под нивото, необходимо за поддържане теглото на тялото. Например човек, който нормално приема по 3000 калории дневно за поддържане на тегло, за да топи подкожна мазнина, трябва да приема около 2700-2800 калории.
ПРИГОДЕТЕ ДИЕТАТА КЪМ СЕБЕ СИ

Тази примерна хранителна програма е само за един ден и е образец за това, как да съставите собствената си диета. Всеки ден замествайте по няколко различни храни за да е храненето ви разнообразно, като калориите и протеинът да са в споменатите граници. Ето още някои забележки:
- намалете малко калориите в сравнение с тези, които сте консумирали, преди да почнете тази диета. Ако не ви достигат 200 калории - няма проблеми, стига да не загубите мускулна маса в хода на диетата. Ако трябва да добавите повече калории, увеличете протеина и мазнините.
- след като спазвате тази програма 2-3 седмици, направете честна оценка на напредъка си. В първата седмица от диетата обикновено се сваля повече тегло от следващите, тъй като с намаляване на въглехидратите намалява и водата в тялото.
- имайте предвид, че тялото може да издърпа определено количество подкожна мазнина от запасите за седмица. По принцип не трябва да очаквате да стопите повече от килограм подкожна мазнина седмично, в най-оптимистичния вариант 3 до 4 кг месечно. Ако свалите повече от това, значи топите мускулна маса.
-  ако трудно топите мазнини, трябва да ограничите калориите още повече. Опитайте да ограничите сложните въглехидрати до общо 150 г дневно, но не ги намалявайте рязко, както и не намалявайте общия брой калории под 2200. Ако го направите, изпращате на тялото сигнал, че предстои продължителен период на гладуване, което ще го накара да складира подкожна мазнина.
- ако загубите твърде много тегло твърде бързо, увеличете сложните въглехидрати до общо 250 г дневно.По-долу е даден приблизителният общ брой калории и протеин за хранене. Калориите са по-малко, отколкото при други подобни диети, но протеинът е повече - за да задържите мускулната маса в момент, когато топите мазнини. Времената на храненията са дадени само за пример - можете да ги местите (както и това на тренировката) според собствените си изисквания.

 ХРАНЕНЕ КАЛОРИИ ПРОТЕИН
Хранене първо, 7 ч (закуска) 
6 белтъка
50-75 г овесена каша, 4 резенчета пуешка шунка без мазнина
 600 35
Хранене 2, 10 ч (втора закуска)
протеинов шейк (без въглехидрати)
 150 40
Хранене 3, 12 ч (обяд) 
сандвич с пуешко
(филийка хляб, с колкото се събере върху нея месо), кьопоолу и маслини за вкус, купичка салата с обезмаслена заливка или зехтин
 450 50
Хранене 4, 14:30 ч (следобедна закуска)
протеинна напитка с 50 г въглехидрати (напр. малтодекстрин)
 350 40
Хранене 5, 16:30 ч (преди тренировка)
180 г извара
Тренировка в 17 ч
 150 20
Хранене 6, 18:30 ч (след тренировка)
протеинна напитка (с 30-50 г въглехидрати)
 320 40
Хранене 7, 19 ч (вечеря)
250 г пилешки гърди, риба или чисто телешко, голяма порция задушени зеленчуци или салата
 500 50
Хранене 8, 21 ч (втора вечеря) 
протеинен шейк (без въглехидрати), чаена лъжичка фъстъчено масло
 250 40
 ОБЩО (приблизително) : 2800 315
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.41546821594238 Seconds