Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-h Capsules
Rhodosorb-h Capsules
49.60 BGL
Купи

L-carnitine Gel
L-carnitine Gel
12.00 BGL
Купи

Тениска Ironfuckers
Тениска Ironfuckers
25.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Mass Gainer 1 kg
Explode Mass Gainer 1 kg
28.00 BGL
Купи
Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи
Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи
Загуба на протеин - част IV
Може да приемате големи порции пълноценни храни, тъй като тялото ги усвоява бавно. Естественото бавно усвояване на аминокиселините от храни като месо, яйца или риба означава, че тялото ви може да ги получава и в големи количества: може да преядете с месо или риба и пак да ги усвоите напълно. Пълноценните протеинови храни е най-добре да се приемат в комбинация с въглехидрати или мазнини; за растеж месо и картофи работят по-добре отколкото само месо.


Да приемаме ли прахообразни протеинови продукти?
Означава ли това, че не трябва да се приемат протеинови суплементи? Изобщо не е така, но избирайте внимателно. Комбинацията от различни протеинови източници обикновено дава висока биологична стойност и аминокиселинен профил по-висок,отколкото при един протеинов източник. Комбинации като суроватка, казеин и яйчен протеин или суроватъчен и млечен протеин са подобри, отколкото суроватъчния или млечния протеин сами по себе си.
Протеиновите     комбинации    доставят    различни нива на протеинов приток, което подобрява протеиновия метаболизъм. Търсете специално разработени бавноусвояеми протеинови продукти, които съчетават качествени протеини и биоактивни масла или протеинови марки, съчетаващи микрообработени,  бавноусвояеми протеини  за дълготраен  анаболен ефект. Така праховете действат повече като естествена храна.

Зад привидната сложност на хранителното гориво лежи един прост принцип - оцеляването. Той диктува всичко, което тялото ви върши, включително изграждането на мускули и топенето на мазнини. Когато се съобразим с организма си за оцеляването, се чувстваме енергични и внимателни към себе си. Телата ни стават по-здрави и мускулатурата се изчиства. Обратно - когато пренебрегнем биологичните си нужди, телата стават бавни, лениви и дебели. Това се получава, ако използвате дълготрайно протеин като основно гориво.

Iron Man

Загуба на протеин - част I
Загуба на протеин - част II
Загуба на протеин - част III
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16264700889587 Seconds