Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Изчистване на мазнини - съвети - част III
10. Увеличете протеина
Когато количеството калории е намалено, нуждата от протеин нараства, за да предотвратите загубата на мускулни тъкани и да поддържате метаболизма си. Ако консумирате стандартните 2 грама на килограм телесно тегло и намалите калориите в опита си да изгорите мазнините, ще предпазите мускулите си, ако увеличите дозата на 2,5 грама на килограм дневно.
11. Опитайте с казеин
Този протеин, който се доставя от млякото, предлага на спазващия диета, който се занимава с тежки тренировки, едно предимство пред останалите източници на протеин. В едно изследване група хора, поставени на диета, консумиращи 1.5 гр. казеинов протеин на килограм телесно тегло, трупат повече мускулна маса от онези, които консумират еквивалентното количество суроватъчен протеин за един 12-седмичен период. Казеинът се усвоява по-бавно и по този начин гарантира един постоянен приток на протеин в кръвта за един по-дълъг период. Включването на казеиновия протеин може да подобри въглеродния Ви баланс по време на диета, да увеличи способността Ви да поддържате и да трупате мускулна маса и да ускори метаболизма Ви.12. Пийте
Направете тест за хидратация:   Изпийте  700 гр. вода. Ако не почувствате нужда да посетите  тоалетната в следващите 45 минути, Вие вероятно сте дехидратиран. Дехидратацията не само, че може да осуети усилията Ви в залата, но нивото на хидратация оказва влияние и на метаболизма.  Дехидратираните индивиди обикновено имат по-бавен метаболизъм, така че пиенето на вода е добър съвет за спазващите диета.
13. Имайте предвид креатина
Вие вероятно знаете, че креатинът подпомага трупането на сила, а трупането и поддържането на тази сила Ви помага да задържите мускулите и мускулната маса - това оказва голям ефект върху вашия метаболизъм. Но знаете ли, че използването на креатин може да повиши вашия метаболизъм, когато се комбинира с тежка тренировка - до изгаряне на още 100 калории дневно? Опитайте се да вземате 4-7 грама във всеки тренировъчен ден с храненето след тренировката.
14. Билките
При някои хора, бързодействащите въглехидрати като бял хляб, бял ориз, спагети и рафинирани въглехидрати предизвикват отклонения в нивото на кръвната захар, което води до недостиг на захар и преяждане. Женшенът и замбунът може да помогнат. Приемането само на 1 грам Американски женшен 40 минути преди хранене променя реакцията на тялото към въглехидратите, помагайки да се стабилизират нивата на кръвната захар; замбунът има добра репутация като билка за борба с ниското или високо ниво на кръвната захар. Един грам на ден в комбинация с женшен може да се окаже точно онова, от което се нуждаете, за да укротите кръвната си захар.
15. Измервайте се
Когато целта е загубата на мазнини, мерките стават перфектното допълнение на тегленето. На всеки 10 дни измервайте двете си ръце, двата си краката, ханша и талията. Следете крайният резултат. Ако мерките Ви намаляват, значи върбите по правилния път.

Изчистване на мазнини - съвети - част I

Изчистване на мазнини - съвети - част II
Изчистване на мазнини - съвети - част IV
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15215802192688 Seconds