Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Изчистване на мазнини - съвети - част II
5. Научете се да се теглите
Домашното кантарче е ценен инструмент за следене на загубата на мазнини - ако знаете как всъщност да го използвате. Теглете се всяка сутрин със ставането и следете за "по-ниско тегло". Кантарът трябва да показва по-малко в два от десет дни. Ако е така, тялото Ви започва да отслабва. Ако пропуснете да отбележите всяко ново по-ниско тегло два пъти на десет дни, намалете дозата калории или увеличете изразходването им като се запознаете добре с правилата, които ви представяме.


6. Не   пропускайте любимите си храни
Двете неща, които подкрепят загубата на мазнина са време и търпение. Тъй като не можете да очаквате моментална промяна за една нощ, яжте любимите си храни в умерени количества и това ще направи останалия процес по-поносим, дори приятен. Така че включете и пицата в хранителната си програма - просто си вземете едно парче, а не цялата пица!
7. Разпределете калориите
Разпределянето на цялото количество калории на по-малки хранения, от рода на 5, та дори 5-6 хранения на ден, вместо 2-3 по-големи, ще доведе до изрядна физика. По този начин можете да разкъсате дозата протеин на по-малки порции, което ще окаже положителен ефект върху въглеродния баланс, показател за мускулен растеж (Колкото повече мускули натрупате или задържите, толкова по-висока е скоростта на метаболизма). Една система от много хранения ще поддържа нивото на циркулиращия инсулин по-ниско от това при 2-3 големи хранения. Заедно с контролирането на количеството калории, това би намалило нивото на телесна мазнина с времето.
8. Опитайте 5-HTP
Кой е най-ниският общ знаменател за трупане на мазнини? Ядем прекалено много! 5-HTP, натурална субстанция, открита във вашия запас от здравословна храна, може да помогне. В едно изследване, дебели жени, които приемали 200mg 20 минути преди всяко от трите дневни хранения, показват 22% спад в консумацията на въглехидрати; в друго 12-седмично изследване, приемането на 600-900mg дневно води до по-голяма загуба в теглото, отколкото онези, които не приемат 5-HTP.
9. Изберете обезмаслените млечни продукти
Една голяма част от унищожаването на мазнините зависи от консумирането на по-малко калории всеки ден. Един лесен начин да направите това е да замените с обезмаслено кисело мляко, сирене и заквасена сметана по-високомасленитете им версии. Например две парчета от нискомаслено сирене съдържа 133 калории, докато обезмаслената му версия съдържа 7 грама мазнини по-малко и има 70 калории.

Изчистване на мазнини - съвети - част I
Изчистване на мазнини - съвети - част III
Изчистване на мазнини - съвети - част IV
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.2302520275116 Seconds